INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Adio Craiova! Dănănae va juca în sezonul viitor la o echipă de Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 11:31

Şansele ca Adrian Mititelu să-şi mai recapete toţi jucătorii sînt tot mai mici. Ovidiu Dănănae (27 de ani) s-a înţeles cu formaţia cipriotă, Apollon Limasol, acolo unde va fi coleg cu Romeo Surdu.

Fundaşul dreapta, care a mai trecut şi pe la Steaua, a ajuns în Cipru liber de contract, ultima dată evoluînd în sezonul trecut la CS Severin. Jucătorul a fost anunţat pe site-ul oficial. Dănănae are un contract pe un an cu opţiune de cumpărare, anunţă site-ul oficial al celor de la Apollon.

Fostul jucător al Craiovei va avea ocazia de a juca din nou în cupele europene, aşa cum a făcut-o şi în tricoul Stelei, Apollon fiind calificată în play-off-ul Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spre24
spre24  •  21 Iunie 2013, 13:27

Fundaşul dreapta, care a mai trecut şi pe la Steaua, a ajuns în Cipru LIBER DE CONTRACT, ultima dată evoluînd în sezonul trecut la CS Severin. Jucătorul a fost anunţat pe site-ul oficial. Dănănae are un contract pe un an cu opţiune de CUMPARARE... bun.. si de la cine il cumpara? Nici sa cititi un articol inainte de a'l publica nu stiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează