INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Adio, titlu! Mircea Lucescu e pe făraș la Zenit după ce a pierdut meciul cu liderul Spartak Moscova

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 23:03

Zenitul lui Mircea Lucescu a pierdut meciul din deplasarea de la Spartak Moscova, scor 1-2.

Promes a deschis scorul în minutul 22 pentru liderul Rusiei, iar Dzyuba a egalat în minutul 66. Golul decisiv a fost marcat de Samedov cu 10 minute înainte de final.

Spartak Moscova s-a distanțat la 11 puncte față de Zenit, care a coborât pe locul 3 și nu mai are șanse la campionat.

Mircea Lucescu poate fi dat afară de la Zenit, mai ales că în ultima perioadă presa rusă scria că meciul cu Spartak Moscova e decisiv pentru antrenorul român.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
iobag
iobag  •  17 Aprilie 2017, 11:12
Postat de mandpv964 pe 17 Aprilie 2017, 10:40

Amice,cunosti istorie cat pisica mea!Tezaurul Romaniei nu l-au furat rusii in 40'ci l-am trimis noi ,de bunavoie!,in perioada primului razboi mondial!Faptul ca nu l-au mai *** e o alta istorie care n-are nimic de-a face cu Mircea Lucescu.

Trebuie sa folosesc semne de circulatie sa te prinzi si tu prostul clasei de cea mai evidenta ironie?

mandpv964
mandpv964  •  17 Aprilie 2017, 10:40
Postat de iobag pe 17 Aprilie 2017, 00:28

Daca ar mai ramane un an ar putea face ceva treaba, campionatul rus totusi nu e serie a sau bundesliga si zenit nu e echipa saraca. Probabil se va intoarce in turcia si rusia va ramane in istorie prin faptul a furat tezaurul in anii 40 si titlul marelui lucescu in 2017 . Cu arbitrii si cu valentin

Amice,cunosti istorie cat pisica mea!Tezaurul Romaniei nu l-au furat rusii in 40'ci l-am trimis noi ,de bunavoie!,in perioada primului razboi mondial!Faptul ca nu l-au mai *** e o alta istorie care n-are nimic de-a face cu Mircea Lucescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  17 Aprilie 2017, 10:15

Lucescu e un antrenor slab, mult umflat de presa romana dupa ce castiga campionate slabe unde avea doar 1 adversar mai serios...cand a antrenat in campionate mai puternice in care avea macar 3-4 adversari puternici, a fost praf - in italia era sa-l ia la bataie taribo west.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează