INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Încă un român atrage interes în Italia » Tânărul care vrea să le calce pe urme lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Sassuolo U17
Sassuolo U17

Articol de - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 12:31 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 13:16

Un tânăr fotbalist român, Adrian Caragea, 16 ani împliniți la începutul lunii septembrie, a ajuns în Italia, la Sassuolo, și vrea să impresioneze la formația Under 17 a grupării sale pentru a urca până la Serie A. Puștiul născut la Jaen, în Spania, tocmai a marcat primul său gol în tricoul formației la care joacă Vlad Chiricheș și unde a mai evoluat ex-dinamovistul Marius Alexe.

Recomandat de golurile pe care le-a marcat pentru naționalele de juniori ale României, Caragea a fost pe lista mai multor cluburi din Italia. 

Il Calcio i-a făcut cu ochiul. Roma, Atalanta, Torino, Bologna, SPAL și Sassuolo l-au ofertat pe tânărul atacant, însă părinții au ales ceea ce au considerat mai oportună pentru cariera fotbalistului. 

Adrian poate evolua și extremă stângă, și al doilea vârf. Caragea a fost titular în ultima etapă dintre Sassuolo U17 și Torino U17, scor 3-0, pentru prima dată de când a ajuns în Italia. Mai bifase 25 de minute cu Bologna (2-3), dar acum a fost titular. 

A avut o evoluție extrem de apreciată și a marcat primul său gol în Il Calcio! Antrenorul Filippo Pensalfini vrea să-l arunce în luptă din primul moment de acum înainte, având încredere în român.

Încă un român atrage interes în Italia » Tânărul care vrea să le calce pe urme lui Dennis Man și Valentin Mihăilă
Adrian Caragea, evoluând pentru Sassuolo U17

Coleg cu alt român

La academia celor de la Sassuolo se mai află un tânăr român cu potențial. Este vorba despre Eduard Rusu (17 ani, mijlocaș).

Acesta a semnat în urmă cu o lună cu formația italiană și evoluează la echipa Primavera a clubului din Serie A.

Alți patru fotbaliști români au trecut prin Academia celor de la Sassuolo. Este vorba despre atacantul Zoran Mitrov (19 ani, acum la Ripensia), Raul Steau (20 de ani), Iulius Mărginean (20 de ani) și Marius Marin (22 de ani, acum la AC Pisa). În plus, la prima echipă a clubului evoluează Vlad Chiricheș, căpitanul reprezentativei de seniori a României.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Salariul COLOSAL cerut de Mino Raiola pentru ca Haaland să semneze cu PSG

Sampaoli a explodat după duelul cu Cicâldău și Moruțan din Europa League: „E jenant ce s-a întâmplat! Meciul nu mai trebuia reluat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează