INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ADI ILIE ÎN CECENIA

Adrian Ilie va semna cu Terek Groznîi! "Dacă mă ţine piciorul voi juca pentru Terek"

Adrian Ilie
Adrian Ilie

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Adrian Ilie, fostul manager al echipei Steaua, va semna un contract cu cecenii de la Terek Groznîi, echipa românilor Florentin Petre, Daniel Pancu şi Andrei Mărgăritescu.

"Este adevărat că voi colabora cu ei, dar încă nu ştiu sută la sută sub ce formă. În momentul de faţă nu cred că pot să intru pe teren. Am avut şi probleme cu piciorul şi am stat şi departe de gazon o perioadă lungă, însă nimic nu este exclus. Ei trag de mine de mult timp şi s-au rugat să joc măcar câte cinci-zece minute, pentru început! Vom vedea ce va fi exact!, a declarat Adi Ilie pentru Adevărul.

Astăzi plec în Germania, unde voi face testele medicale, iar în cazul în care doctorii care m-au operat pe mine la gleznă vor da un verdict favorabil, atunci o să-mi negociez contractul de jucător cu Terek”, a declarat Adrian Ilie pentru gsp.ro în urmă cu cîteva minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  24 Februarie 2009, 18:26

macar n-ai mai tradat odata Craiova ca jucator tu ai fost defapt cumparat de Paunescu care cica era patron la Craiova si cedat la Steaua. Poti veni sa joci aici

 •  24 Februarie 2009, 18:14

De ce Adrian Ilie unul dintre cei mai importanti jucatori ai Stelei in ultimii ani a ales sa revina ca fotbalist la Groznai si nu la Steaua?!?.Din cauza lui Becali;ne-a luat Steaua si acum o distruge!!!Ue Becali!!!

ontzu
ontzu  •  24 Februarie 2009, 17:50

pai io cred k adi ilie e mult mai bun decat toti atacantii pe care ai are steaua in momentul de fata....si ai doresc mult succes la terek si dak se poate sa ajunga si la nationala

Vezi toate comentariile (19)
Comentează