INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMITERE

OFICIAL Adrian Mutu a fost dat afară de la Neftchi Baku, chiar după victoria de azi! » Semnează imediat în Superliga?

Clubul Neftchi Baku a anunțat astăzi despărțirea de antrenorul Adrian Mutu (44 de ani).
Clubul Neftchi Baku a anunțat astăzi despărțirea de antrenorul Adrian Mutu (44 de ani).

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 16:33 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 20:21

Clubul Neftchi Baku a anunțat astăzi despărțirea de Adrian Mutu (44 de ani). Antrenorul nu a stat pe banca tehnică a lui Neftchi în meciul cu Kapaz (2-0), aflându-se în țară pentru înmormântarea mamei sale. 

Aventura lui Adrian Mutu în Azerbaidjan nu a durat decât 166 de zile. Numit în iulie, antrenorul român o lasă pe Neftchi pe locul al treilea, la zece puncte de liderul Qarabag (are un joc în minus). 

Formația din Baku a învins-o astăzi pe Kapaz (2-0) fără Mutu pe banca tehnică, unde au luat loc asistenții săi, Bogdan Pătrașcu și Alin Chița.

Adrian Mutu a fost demis de la Neftchi Baku. E dorit de Petrolul în SuperLiga

Astăzi, contractul dintre Neftchi PFK și Adrian Mutu a fost reziliat în baza acordului reciproc. Neftchi PFK îi mulțumește lui Adrian Mutu pentru cooperare și efort, îi urează succes în activitățile viitoare. 

Totodată, Clubul transmite încă o dată sincere condoleanțe lui Adrian Mutu pentru trecerea în neființă a mamei sale. 

Neftchi PFK, luptă în prezent pentru rezultate înalte în Premier League și Cup Azerbaidjan, face apel la toți fanii săi să sprijine și să se unească îndeaproape în jurul echipei în această perioadă
- Comunicat Neftchi Baku

Mutu îi cedează locul unui muntenegrean

Publicația azeră Sport Info a aflat și numele noului antrenor, care a ajuns astăzi dimineață la Baku pentru a negocia termenii angajamentului cu Neftchi. 

Este vorba despre muntenegreanul Miodrag Bojovic, 55 de ani, ce a fost ultima oară pe banca tehnică a lui Arsenal Tula din Rusia, în sezonul 2021-2022! „Vine un antrenor mai experimentat, cu 18 echipe în CV, majoritatea din Rusia".

Mutu, cale liberă spre Superliga

GSP a anunțat azi, înainte de demiterea lui Mutu, că antrenorul este în cărți să vină la Petrolul. Șansele ca mutarea să se realizeze au crescut considerabil în acest moment.

Marian Copilu vrea să scape de antrenorul Florin Pârvu, care se bucură de sprijinul lui Claudiu Tudor, președinte executiv, și al galeriei. Fanii pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, la reunirea lotului, în cazul în care Pârvu va fi concediat.

Gabi Balint a revenit online ca să anunțe viitoarea echipă a lui Adi Mutu!
MUTARE
Gabi Balint a revenit online ca să anunțe viitoarea echipă a lui Adi Mutu!

Potrivit fostului internațional Gabi Balint, și CFR Cluj ar insista pentru aducerea lui Adrian Mutu.

22 de meciuria stat Adrian Mutu pe banca tehnică a lui Neftchi Baku, înregistrând 9 victorii, 5 remize și 8 înfrângeri, golaveraj 29-24

VIDEO. Vali Sălăgean povestește cum s-au bătut Marius Lăcătuș și Adrian Mutu: „I-am dat și eu pe culoar, pe la spate”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ratarea finalului de an » Sterling și-a pus în cap suporterii: „Doamne, asta e crimă!”
CHELSEA
Ratarea finalului de an » Sterling și-a pus în cap suporterii: „Doamne, asta e crimă!”
Momente penibile înaintea și în timpul meciului, pe cel mai urât stadion din istoria Premier League! Mingea s-a pierdut într-o gaură imensă
Premier League
Momente penibile înaintea și în timpul meciului, pe cel mai urât stadion din istoria Premier League! Mingea s-a pierdut într-o gaură imensă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  24 Decembrie 2023, 23:19

Sfarsit de an. Momentul in care tragi linie.

Newman
Newman  •  24 Decembrie 2023, 20:05

El a demonstrat in tara ca nu este antrenor.Nu era nevoie sa demonstreze si in afara.! Laudatil in continuare ca si pe Hagi daca vreti sa moara de tot fotbalul de la noi.

lulu
lulu  •  24 Decembrie 2023, 19:06

Bravo superliga!!! Antrenor demis după nici jumate de an din puternicul campionat al Azerbaidjanului și se bat echipele din superpenibila sa-l angajeze.Asta-i valoare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează