INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJACCIO

Adrian Mutu a scăpat de operaţie şi se poate antrena normal cu Ajaccio

Foto: Pagina de facebook a lui Adi Mutu +2   FOTO
Foto: Pagina de facebook a lui Adi Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 22:39

Românul în vîrstă de 34 de ani a făcut o artroscopie la genunchiul stîng, iar rezultatele au fost îmbucurătoare.

"In urma testelor efectuate,doctorii au decis ca nu trebuie sa ma operez. Lichidul care se formase la genunchi era din cauza antrenamentelor foarte tari pe care le-am facut! De maine încep antrenamentele normal cu echipa!", a scris Adrian Mutu pe contul său de facebook, postînd şi imagini (în galeria foto).

Relaţia dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mutu a fost destul de tensionată în ultima vreme, iar presa a dezvăluit că selecţionerul ar fi putut invoca un alibi medical pentru a nu-l convoca pe Mutu la "dubla" cu Ungaria şi Turcia din preliminariile CM 2014 (6/10 septembrie).

Însă un alt motiv a răsărit astăzi, cînd Adi Mutu a ieşit din nou la rampă şi i-a mai făcut o "aroganţă" lui Piţurcă, starul lui Ajaccio pozîndu-se cu Edan, fiul selecţionerului cu Vica Blochina. Fotografia a fost postată de fosta balerină pe facebook cu descrierea: "Cei mai buni!". DETALII AICI.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 00:35

un jucator aproape terminat !

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Iulie 2013, 00:05

Mda, fara Mutu ramane doar nulitatea de Stancu langa Marica. FRF ar trebui sa se miste repede si sa-i acorde cetatenie lui Piovaccari.

bibiloiu
bibiloiu  •  22 Iulie 2013, 20:58

Problema lui este la cap nu la picior

Vezi toate comentariile (4)
Comentează