INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL WAHDA

Adrian Mutu l-a înfruntat pe Lippi, versiunea originală :D » "Briliantul", emoționat la reîntâlnirea cu fostul său antrenor

Articol de - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 18:00

Adrian Mutu, 39 de ani, este antrenor la echipa olimpică a celor de la Al Wahda și a început deja munca. A avut pauză de Revelion cât să ciocnească un pahar de șampanie cu soția sa, Sandra.

În a doua zi a anului a avut deja prima reprezentanție. Fostul internațional a întâlnit cu echipa sa un adversar mult mai puternic, prima reprezentativă a Chinei. Jucătorii lui Mutu au ținut ritmul amicalului cum au putut mai bine, iar tinerii "Briliantului" au înscris de trei ori. Doar că au încasat, în schimb, cinci goluri. Selecționata Chinei s-a impus cu 5-3, dar Mutu a fost mulțumit de jucătorii săi, fiind și mai satisfăcut de întâlnirea de cinci stele prilejuită de ocazia partidei.

S-a revăzut cu Marcelo Lippi, antrenorul asiaticilor! "Mister este cel care m-a adus din România la Inter Milano și mi-a oferit marea ocazie de a juca alături de marii fotbaliști ai lumii din acea perioadă. Vă dați seama ce era acolo din moment ce Ronaldo, Baggio și Vieri îmi erau coechipieri. Am fost emoționat să-l revăd, este un om și-un antrenor extraordinar. Echipa mea, Al Wahda U21, a jucat foarte bine și-aș vrea să le urez succes lui Mister Lippi și formației sale tot binele pentru Jocurile Asiatice", a comentat Mutu.

mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  02 Ianuarie 2019, 22:45
Postat de alexbarosanu pe 02 Ianuarie 2019, 18:24

Nu are nici o performanta ca jucator! Briliant! ??? Petarda poate!

Nick ul tau spune tot... No comment!! :))

martinpen
martinpen  •  02 Ianuarie 2019, 21:23
Postat de alexbarosanu pe 02 Ianuarie 2019, 18:24

Nu are nici o performanta ca jucator! Briliant! ??? Petarda poate!

Omule, ca jucator nu poti sa ai performante, cand joci in echipa de 11... El are performante, probabil, nu esti informat, a fost golgheter, a fost cel mai bun jucator, e golgheterul Nationalei... Ca nu a castigat echipa lui Ligile Europei, e vina celorlalti 10...

alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 Ianuarie 2019, 18:24

Nu are nici o performanta ca jucator! Briliant! ??? Petarda poate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează