INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANIVERSARE

ADRIAN MUTU LA 40 DE ANI // VIDEO + FOTO Mutu, surpriză de la jucători de ziua lui!

FOTO: Instagram +3   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 17:00

Adrian Mutu a împlinit azi 40 de ani și a sărbătorit în Emirate, acolo unde antrenează la echipa olimpică a celor de la Al Wahda.

Azi, de ziua lui, Adrian Mutu a avut antrenament, iar jucătorii săi i-au pregătit o surpriză. Ca să-i arate că-l apreciază și că la club este o atmosferă bună, jucătorii i-au adus un tort.

"Briliantul" și jucătorii săi s-au distrat după ce Mutu a tăiat prima felie de tort și a încercat să-și mânjească jucătorii cu frișcă, dar aceștia au avut câștig de cauză, iar antrenorul a fost cel care a fost umplut de frișcă pe față.

 

Citește și: 

Dezvăluiri de senzație ale lui Borcea din perioada în care Mutu juca la Dinamo: "M-a sunat Giovanni să mă ia la înjurături" + salariul colosal pe care i l-a oferit "Briliantului"

Adrian Mutu, interviu EXCLUSIV la vârsta de 40 de ani: "Antonio Banderas ar putea juca rolul vieții mele" + despre eșecul transferului la Real Madrid

Adi Mutu, necruțător în ziua în care a împlinit 40 de ani » S-a luat de conducerea lui Dinamo: "Mi se pare dramatic, e incredibil ce se întâmplă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează