INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Emoții pentru Edi » Internaționalul de pe lista lui Iordănescu s-a accidentat

Edi Iordănescu, selecționerul României
Edi Iordănescu, selecționerul României

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 20:33 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 23:47

Adrian Păun (27 de ani), mijlocașul român de la Hapoel Beer Sheva, s-a accidentat în meciul cu Hapoel Hadera, scor 3-0, în runda #25 din campionatul Israelului.

În minutul 36 al meciului cu Hapoel Hadera, Păun a fost victima unei intrări violente la gleznă. A încercat să continue, dar a mai rezistat doar 4 minute pe teren și a ieșit șchiopătând. A fost încurajat de colegii săi la ieșirea de pe gazon, în speranța că accidentarea nu este foarte gravă.

Gică Popescu i-a răspuns lui Mihai Rotaru: „E regulamentar! Nu poate să-mi interzică asta”
RĂSPUNS
Gică Popescu i-a răspuns lui Mihai Rotaru: „E regulamentar! Nu poate să-mi interzică asta”

Adi Păun, titular de drept la Hapoel Beer Sheva

Adi Păun, mijlocașul ajuns în Israel de la CFR Cluj, este titular meci de meci la Hapeol Beer Sheva. El este foarte apreciat de antrenorul Elyaniv Barda.

Cu Păun om de bază, Beer Sheva se luptă la titlu în Israel. Echipa românului este pe locul doi, cu 55 de puncte, unul sub Maccabi Haifa și unul peste Maccabi Tel Aviv.

Păun are 18 meciuri în campionatul din Isreal. A marcat 4 goluri și a dat un assist. Prestațiile solide l-au făcut pe selecționerul Edi Iordăenscu să îl includă pe lista lărgită a stranierilor convocați pentru meciurile cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), din preliminariile Euro 2024.

Emoții pentru Edi » Internaționalul de pe lista lui Iordănescu s-a accidentat
Adrian Păun/ Sursă foto: Facebook@ Hapoel Beer Sheva FC

Citește și:

Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio

CALCULE: Sepsi sau Craiova? » Cine și cum se califică în play-off + ce se întâmplă dacă meciul se rejoacă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează