INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Adrian Petre va fi coleg cu Rafael Van Der Vaart » Motivul care a făcut posibilă această mutare

Ronaldo, Van der Vaart și Granero (de la stânga la dreapta) FOTO: Guliver/GettyImages
Ronaldo, Van der Vaart și Granero (de la stânga la dreapta) FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 19:11

Rafael Van Der Vaart (35 de ani) a semnat un contract cu danezii de la Esbjerg fB, formație la care evoluează și atacantul român Adrian Petre (20 de ani). 

Van Der Vaart, vicecampion mondial cu naționala Olandei în 2014, a evoluat ultima dată tot în Danemarca, la Midtjylland, formație alături de care a câștigat titlul. Acum a semnat cu  Esbjerg fB din postura de jucător liber de contract.

Motivul care l-a îndemnat la această alegere este Estavana Polman (26 de ani), iubita fotbalistului. Aceasta este handbalistă la clubul din același oraș.

Olandezul are o carieră prodigioasă. A evoluat de-a lungul carierei la Ajax, Hamburg, Tottenham, Real Madrid, Betis Sevilla și Midtjylland. În 2003, pe când evolua încă în Eredivisie, a fost desemnat cel mai bun tânăr fotbalist din Europa. 

Adrian Petre a fost cumpărat de Esbjerg fB de la UTA Arad, la finalul sezonului 2016/2017, în schimbul sumei de 500 de mii de euro. 

Vezi și: FOTO Încă o mutare la Torino! Un român a ajuns în orașul lui Ronaldo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează