INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX - SPAKENBURG (D3) 7-0

Ajax nu și-a pierdut răbdarea cu Răzvan Marin: „Trebuie să se grăbească”

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 15:55

Răzvan Marin a prins al 5-lea meci complet în primele șase luni la Ajax, în victoria din Cupa Olandei cu Spakenburg (D3), scor 7-0. „Se luptă cu viteza jocului”, cred olandezii, care nu și-au pierdut totuși răbdarea. 

Ajax nu renunță la Răzvan Marin. Deși are oferte din Belgia, mai ales de la FC Bruges, antrenorul Erik ten Hag refuză să-l cedeze în această iarnă. Nici măcar împrumut. 

Miercuri seară, în Cupa Olandei, Ten Hag l-a titularizat încă o dată, a 9-a oară în șase luni. Și l-a ținut pe teren 90 de minute. Al cincilea meci complet al "tricolorului" în primele șase luni la Amsterdam.

Până la pauză, a fost foarte activ, implicându-se în multe faze. Dar nu a reușit să înscrie nici acum pentru "lăncieri". Două ocazii mari: voleu în bară înaintea golului de 1-0 și șut pe lângă poartă din interiorul careului.  

"Răzvan Marin ar face bine să se grăbească" 

Într-o analiză a partidei, Bram van der Ploeg, editor la site-ul Ajax Show Time, l-a caracterizat pe Răzvan într-o paralelă cu Carel Eiting, 21 de ani, "dirijorul" roș-albilor la 7-0 cu Spakenburg (D3). 

"Românul a fost sub Eiting. E limpede că poate juca fotbal. Totuși, în timp ce Eiting pare că acționează cu mare ușurință, Marin se luptă cu viteza jocului", consideră acesta. 

"Cred că nu l-am văzut încă pe adevăratul Răzvan Marin". Ca o concluzie, un sfat pentru mijlocașul în vârstă de 23 de ani: "Ar face bine să se grăbească, dacă mai vrea să aibă o șansă la Ajax".

799 de minutea jucat Răzvan Marin la Ajax în 16 partide în toate competițiile

44,9este media minutelor pe meci ale lui Marin la "lăncieri" în acest sezon

Naci Ünüvar, cel mai tânăr "lăncier" care marchează la debut 

Naci Ünüvar, născut în Olanda cu origini turce, are 16 ani și 223 de zile. Al doilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Ajax (primul e Ryan Gravenberch, la 16 ani și 130 de zile) a bătut și recordul de precocitate ca marcator. 

Intrat în minutul 75, atacantul subțirel și talentat a provocat un penalty (86), rugându-i pe coechipieri să-l lase să execute lovitura de pedeapsă. Și a înscris chiar la primul șut la seniori. 

El e acum cel mai tânăr "lăncier" cu gol la debutul în tricoul alb-roșu. "E foarte talentat, dar mai are multe de învățat pentru a se impune la Ajax. Să nu ne entuziasmăm prea tare. Să-l lăsăm să crească", spune antrenorul Ten Hag.

Vezi și: 

Ladislau Boloni ar putea ajunge la Anderlecht! Mutarea pregătită pentru a-i elibera drumul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  23 Ianuarie 2020, 19:05

Realitatea e foarta simpla si evidenta....Razvan Marin nu este de AJAX!Punct si fara cuvinte!

realdeal
realdeal  •  23 Ianuarie 2020, 16:37

ce noroc pe pdsadasetarda asta de marin. dupa ce ca are un contract de 5 milioane de euro acum astia il mai si baga in teren. wtf?

persanu
persanu  •  23 Ianuarie 2020, 16:20

Mie mi se pare lent dar ce-mi place la el este ca e printre putinii jucători conștiincioși poate si datorita tatălui său care a știut cum să-l crească. La ajax va fi greu sa se impună pe poziția de mijlocaș ofensiv pentru ca nu are viteză dacă ar juca defensiv are șanse acum cu venirea norvegianului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează