INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Ajax vrea să cucerească fotbalul european cu un român: "Mă bucur că am contribuit la aducerea lui" + Urmează alte sosiri din România

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 17:32

Ajax e foarte aproape de finala Europa League, după ce a învins-o cu 4-1 pe Lyon, la Amsterdam. Succesul olandezilor se datorează și unui proiect pornit de la nivelul copiilor și juniorilor.

21,7 ani a fost media de vârstă a primului "11" din meciul de aseară.

Ajax are o academie plină de talente, iar unul dintre jucătorii importanți este românul Ricardo Farcaș (17 ani), care a ieșit campion al Olandei cu Ajax U17.

"Avem un român în Academie, Ricardo Farcaș. De fapt, el este primul român în cadrul structurii noastre și mă bucur că am contribuit la aducerea lui. Însă, mai sunt și alți jucători de viitor pe care-i urmărim din România", a spus Ogăraru la TV Digi Sport.

George Ogăraru e antrenorul lui Ajax 2 acum, însă n-ar exclude o revenire în România:

"Orice este posibil! Câtă vreme va exista un club care să creadă în metodele mele și care să aibă un plan bine pus la punct, atunci sunt deschis, pentru că-mi doresc să ajut și acasă, să dezvoltăm un proiect, să avem rezultate", a mai spus Ogăraru.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează