INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, decimată de Covid » A cerut amânarea unui meci din grupele Ligii

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, decimată de Covid
Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, decimată de Covid

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 23:57 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 00:39

Nu doar la FCSB se poate întâmpla, ci iată că și la campioana Asiei. Al Hilal, care făcuse un efort extraordinar să încropească o trupă pentru returul cu Pakhtakor din grupele Ligii, nu prea mai are cu cine să joace și în etapa a cincea, cu Shahr Khodro. 

Pentru că Răzvan Lucescu are zece noi cazuri de COVID-19 în lot și în staff, după rezultatele testelor făcute sâmbătă. Între care sunt trei jucători, Gomis, Al Mufarrij și Ali Al Bulayhi. 

Adăugându-i și pe cei bolnavi din stafful medical și cel administrativ (șapte la număr), există 27 de cazuri confirmate deja, cu tot cu cele apărute înaintea dublei cu Pakhtakor, când a izbucnit focarul de coronavirus. Cu 14 fotbaliști infectați, campioana saudită a cerut Confederației Asiatice să-i amâne partida de mâine cu adversara din Iran. După patru meciuri jucate în grupa B, Al Hilal este lider, cu zece puncte și golaveraj 6-2. 

Dinamo Kiev - Lvov 3-1. Mircea Lucescu a făcut patru schimbări la pauză! Și una dintre ele a decis victoria lui Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close