INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

AL-HILAL. Răzvan Lucescu, lider în Liga Campionilor Asiei: „E incredibil ce au făcut băieții!”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 15:48 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 15:52

Răzvan Lucescu are cinci jucători infectați cu coronavirus în turneul din Qatar contând pentru grupele Ligii Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu și Al-Hilal au jucat și al doilea meci al grupei B din turneul găzduit de Qatar în Liga Campionilor Asiei.

După 2-1 cu Pakhtakor, pe 14 septembrie, alb-albaștrii au disputat joi seară și returul cu campioana Uzbekistanului. Au remizat, 0-0, și continuă să conducă în clasamentul seriei, cu 10 puncte, trei în fața locului secund, Pakhtakor (7), și patru înaintea lui Shabab Al-Ahli, poziția a treia.

„Ceea ce au făcut jucătorii în meciul cu Pakhtakor este incredibil, având în vedere circumstanțele prin care trece echipa în această perioadă”, a declarat Răzvan, care are cinci fotbaliști bolnavi de coronavirus.

Al-Hilal mai are doar două partide în grupă: cu Shahr Khodro (20 septembrie) și Shabab Al-Ahli (23 septembrie), ambele în Qatar.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Golgeterul norvegian de care trebuie să ne temem prinde transferul carierei

Scăpăm de unul dintre cei mai importanți jucători islandezi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează