INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

AL HILAL - URAWA RED 1-0 // VIDEO Prinţul Abdulrahman bin Hilal a răbufnit după victoria lui Răzvan Lucescu din finala Ligii Campionilor Asiei!

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 11:41

Al Hilal a învins-o cu 1-0 pe Urawa Reds în manșa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei. Răzvan Lucescu regretă că nu a câştigat mai consistent.: „Trebuie să menţinem echilibrul şi forma, să fim încrezători şi să ne dovedim superioritatea şi în Japonia. Finala nu este încă decisă" 

Al Hilal atinge aurul!”, a titrat pe copertă cotidianul Arriyadiyah, după victoria la limită a echipei saudite (1-0) în turul finalei Ligii Campionilor Asiei, disputate sâmbătă la Riad cu Urawa Red Diamonds. 

Răzvan Lucescu e optimist în perspectiva manşei secunde din Japonia, pe 25 noiembrie: „Am făcut un meci bun, dar trofeul nu e încă rezolvat. Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri, după dominarea şi ocaziile create. Trebuie să ne menţinem echilibrul şi forma, să fim încrezători şi să ne dovedim superioritatea şi în Japonia”, a declarat mulţumit la conferinţa de presă antrenorul român, care le-a acordat jucătorilor echipei saudite trei zile libere. 

Prinţul critică arbitrajul 

Presa arabă a comentat laudativ evoluţia lui Al Hilal. „A demonstrat nivelul pe care îl ştiam şi îl ştia întreaga Asie. A impresionat prin personalitate, artă, creativitate, prestigiu, suporteri şi putere. Doar ghinionul a făcut ca diferenţa pe tabelă să nu fie mai confortabilă. După 14 ani avem şansa de a reveni pe tronul continental”. 

Şi Prinţul Abdulrahman bin Hilal, care finanţează clubul, a ridicat în slăvi evoluţia lui Al Hilal, acuzând însă şi arbitrajul: „Golul din minutul 71, marcat de Carillo, a fost perfect valabil. Totuşi ni s-a anulat greşit, nici vorbă de ofsaid! La o altă fază, Giovinco a şutat mingea în mâna unui adversar şi nu ni s-a acordat un penalty”. 

„Portarul nostru de rezervă a făcut un meci mare şi ne-a salvat în multe situaţii critice. Dar am rămas în cărţi pentru a cuceri trofeul, mingea e în terenul nostru şi ne vom bate la Saitama pentru a întoarce rezultatul”
- Tsuyoshi Otsuki, antrenor Urawa 

2 victoriişi un egal are Răzvan Lucescu la Al Hilal în trei meciuri disputate în deplasare în Liga Campionilor Asiei: 4-2 cu Al Ahli, 0-0 cu Al Ittihad şi 4-1 cu Al Sadd. N-a pierdut niciodată "afară" în acest sezon

Vezi și:

Al Hilal - Urawa Reds 1-0 // VIDEO Victorie mare » Răzvan Lucescu este cu o mână pe trofeul Champions League!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
rockyus
rockyus  •  11 Noiembrie 2019, 09:18
Postat de bazinga pe 10 Noiembrie 2019, 12:29

CUI II PASA?

Atunci de ce ai mai postat?

standart
standart  •  10 Noiembrie 2019, 20:57
Postat de George Burcasimi pe 10 Noiembrie 2019, 16:41

Sper sa castige japonezii .Alta cultura ,alta civilizatie ( nu fotbalistica ) Ca ceilalti ( needucati ,dar au bani ) au antrenor roman ,nu ma intereseaza !

Daca ai stii ce crime au comis "civilizati" astia in Coreea, China si impotriva locuitorilor din Singapore, din insulele Pacificului si a prizonierilor... Nu ca n-ai avea dreptate cu beduinii!

511110169080791
George Burcasimi  •  10 Noiembrie 2019, 16:41

Sper sa castige japonezii .Alta cultura ,alta civilizatie ( nu fotbalistica ) Ca ceilalti ( needucati ,dar au bani ) au antrenor roman ,nu ma intereseaza !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează