INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

AL HILAL // VIDEO+FOTO Spectacol la Riad! Mii de fani au sărbătorit succesul echipei lui Răzvan Lucescu: „Vă iubesc!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 21:39

Răzvan Lucescu, 50 de ani, și jucătorii de la Al Hilal au revenit azi la Riad după ce duminică au câștigat Liga Campionilor Asiei, înving în retur, în Japonia, pe Urawa Red Diamonds, 2-0. În tur a fost 1-0 pentru arabi.

Jucătorii și staff-ul au fost așteptați pe aeroport cu flori, iar pentru a celebra primul trofeu după 19 ani, conducerea lui Al Hilal a organizat o festivitate spectaculoasă, la care au venit mii de fani.  

Antrenorii, jucătorii și staff-ul au fost prezentați pe o scenă uriașă și au petrecut alături de fani. Suporterii au făcut un spectacol incredibil. Aceștia au cântat și au aprins torțe, sărbătorind succesul istoric.

Răzvan Lucescu: „Vă iubesc!” 

Câțiva dintre jucători au susținut câte un discurs, la fel ca și antrenorul român. Fanii l-au aplaudat și i-au scandat numele preț de câteva minute, iar el le-a mulțumit.

„Suntem aici ca să sărbătorim alături de voi. Am reușit această performanță prin voi, prin sprijinul vostru. Sunt mândru și fericit aici alături de acesti eroi, care au fost personajele principale în finală și în toată competiția. Sunt mândru și fericit să fim împreună și să avem această noapte fantastică. Vă mulțumesc mult! Vă iubesc!”, a fost mesajul lui Răzvan Lucescu.

Citește și:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // INTERVIU cu Răzvan Lucescu la câteva ore după ce-a cucerit Liga Campionilor Asiei: „Trăiesc ceva unic, dar să nu vă mire dacă într-o zi mi se pune pata şi anunţ că renunţ la fotbal"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cfrinho
cfrinho  •  25 Noiembrie 2019, 23:10
Postat de vishnu pe 25 Noiembrie 2019, 22:39

Ii tot dau cu Razvan Lucescu ca a castigat Liga Camilelor ca sa nu scrie ca Ianis a fost din nou rezerva neutilizata.

La asta nu m-am gandit. :))))))))) Eu sper sa-si aduca Hagi feciorul inapoi, n-are rost asa, lasa-l sa joace la tine la club, copilul e bun pentru campionatul nostru, nu are de ce sa se supere, Ianis e un baiat educat si cu bun simt, n-ar trebui sa se mai puna aiurea presiune pe el. Si pana la urma, daca nu reuseste cu fotbalul uite ca se poate face oricand antrenor prin Asia, Africa, nu-i nici o rusine.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 Noiembrie 2019, 23:09
Postat de cfrinho pe 25 Noiembrie 2019, 22:26

Dupa *** de la berea Lucescului jr. jr., acum *** *** si pentru asta? Sute de trofee au cucerit si Balaci, si Iordanescu si Olaroiu, nu am citit atata despre toate trofeele lor la un loc cat am citit acum.

Pentru ca atunci Ro mai avea cu ce se lauda atit in sport cit si in fotbal

cfrinho
cfrinho  •  25 Noiembrie 2019, 23:06
Postat de Val Wolfe pe 25 Noiembrie 2019, 22:49

Sunteti de o rautate iesita din comun, in loc sa va bucure succesul compatriotilor peste hotare voi crapati de invidie. Rusine! Nu stiu ce ocupatie si succese aveti voi de va dati atat de grandomani si ma abtin sa spun ceea ce cred eu ca sunteti. Eu personal m-am bucurat de succesul lui Razvan, in rest sa fiti sanatosi

Nu pot sa spun ca ma bucur pentru un om care mi-e strain, de bucurat se bucura cei care au tangenta cu el, daca e sa ne bucuram pentru fiecare realizare a unui roman din strainatate o tinem tot intr-o bucurie. :))) Ma pot mandri ca un roman reprzinta cu cinste tara, asta e altceva. Altfel, as fi vrut ca gsp sa se bucure la fel de multe si pentru celelalte sute de trofee cucerite acolo de cei mentionati de mine mai jos, dar atunci li se spunea ca ei castiga trofee neinsemnate, dar unitatile de masura sunt diferite, nu zici? :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează