INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES

Alarmă pentru Ciprian Tătărușanu: antrenorul s-a supărat pe el din cauza naționalei! Riscă să nu mai continue la Nantes

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 14:36

Vahid Halilhodžic, antrenorul lui Nantes, nu a apreciat că portarul Ciprian Tătărușanu nu a jucat cu Reims, susținând că e accidentat, refăcându-se apoi imediat pentru cele două meciuri ale naționalei, cu Suedia și Feroe.

La Nantes, Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, este, în mod clar, numărul 1. Și mai valoros, și mai experimentat ca Maxime Dupé (26 de ani), goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a apărat mereu când a fost disponibil. Dupé devenea titular numai dacă „tricolorul” era accidentat. Se întâmplase doar de trei ori în acest sezon de Ligue 1. Dar duminică, Ciprian era OK și totuși antrenorul l-a lăsat pe bancă, preferându-l pe Dupé pentru meciul cu Lille, 2-3.

„Implicarea sa zilnică e îndoielnică”

De ce? Potrivit cotidianului local Ouest-France, Vahid Halilhodžici s-ar fi supărat că portarul lui de bază i-a spus că e accidentat la ultimul antrenament înaintea partidei cu Reims, din 17 martie, pentru ca apoi să evolueze fără probleme în ambele partide ale naționalei. Și pe 23, în Suedia, și pe 26, acasă, cu Feroe. 

„Implicarea sa zilnică la baza La Jonelière e îndoielnică”, a comentat Ouest-France, completând: „Situația lui Tătărușanu, accidentarea subită și recuperarea rapidă pentru jocurile României, totul i-a provocat un surâs ironic lui Halilhodžici la conferința de presă”. Tehnicianul fiind și supărat, după ce a pierdut un meci (2-3 la Nantes cu Lille) în care galben-verzii au condus cu 2-0, primind trei goluri în șapte minute.

Nu mai prelungește?

Portarul ar putea avea o problemă. În vară i se încheie contractul și, chiar dacă el spunea că vrea să prelungească, este posibil să nu mai ajungă la un nou acord. Poate de aceea apără Dupé, crescut în academia lui Nantes și jucând numai la „canari”. 

25de meciuri a jucat Ciprian Tătărușanu la Nantes în acest sezon de Ligue 1

7 goluri a primit Dupé în cele patru partide în care a fost titular la Nantes

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii lui Ajax așteaptă să-l descopere pe Răzvan Marin: „Am înțeles că are un șut bun”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  01 Aprilie 2019, 18:24

Dragă ziariștilor , Înainte de meciurile naționalei noastre oropsite ați spus că Tatarusanu s-a accidentat și antrenorul lui Nantes nu îl va forța. Voi erați disperați că e posibil să nu apere cele două meciuri. Acum "povestiți" cu totul altceva. Ce oare poți să înțelegi? Nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează