INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Alex Băluță a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu Slovan Liberec! Detaliile contractului

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 13:03

Alex Băluță (25 de ani, extremă dreapta), fostul fotbalist al Universității Craiova, a fost împrumutat de Slavia Praga la Slovan Liberec până în iunie 2020.

Astfel, în lotul Slaviei Praga mai rămâne un singur român: Nicolae Stanciu (26 de ani), care va evolua în grupele Ligii Campionilor, după ce formația cehă a eliminat-o pe CFR Cluj în play-off.

2,6 milioane de europlătea în iulie 2018 Slavia Praga Craiovei pentru transferul lui Alex Băluță

„Mi-am dorit să continuu în străinătate. Am ales să merg undeva unde pot evolua. Cei de la Liberec m-au dorit și cred că am procedat bine, mă voi impune și voi juca cu siguranță"
Alex Băluță, conform TV Digi Sport

Liberec este în acest moment pe locul 12 în campionatul Cehiei, cu 9 puncte acumulate după 8 runde.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // GSP LIVE Un fost selecționer al României îl critică pe Răzvan Marin: „Devine un jucător oarecare. N-are clasă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ipsilante
ipsilante  •  06 Septembrie 2019, 19:07

Cand a auzit Baluta de propunerea celor de la Știința de a reveni la Craiova, parca l-a înjurat cineva de mama. Sincer, nu l-am înțeles. La Slavia era rezerva, iar acum, la Slovan, locul 9 cu 8 puncte din 9 partide, se va lupta la evitarea retrogradarii. Si, oare, va fi titular? N-am ce zice. Își confirma inteligenta... Ca suporter al Științei nu mi-l mai doresc vreodata in echipă. Ii doresc bafta, deși am dubii ca va reusi ceva deosebit. FORZA STIINTA!

antalmihai
antalmihai  •  06 Septembrie 2019, 19:06

OAU!!!!!niste TROMPETE ,TALANGI, scuze, de fapt numite oi si berbeci, pe aici, comenteaza pe aici, si l ar dori pe BALUTA cel mai intens! Ptiu, nesimtitilor! Succes Alex!

7manuel
7manuel  •  06 Septembrie 2019, 16:48
Postat de thebluestlion pe 06 Septembrie 2019, 16:17

Peste Deac și Stanciu, *** mai mari.

Esti dus copile. Stanciu a jucat titular la Andrelecht cand a luat campionatul, a dat 5 goluri in campionat si vreo 4 in cupele europene, la Sparta praga la fel, a jucat 31 de meciuri si a dat 11 goluri, iar acum e titular de drept la Slavia. Gloaba de Baluta fie a fost rezerva, fie a stat in tribuna. Mai ai frati? :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează