INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Cicâldău, băgat în ședință de Terim » Ce i-a cerut pentru derby-ul cu Fenerbahce

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 13:05 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 13:24

Galatasaray joacă pe teren propriu derby-ul cu Fenerbahce (duminică, 18:00), iar Alex Cicâldău (24 de ani) a primit o misiune specială.

Presa turcă scrie că Fatih Terim pregătește cu mare atenție meciul cu marea rivală și i-a pregătit un rol deosebit lui Cicâldău. 

Astfel, într-o ședință specială, Fatih Terim a vorbit cu Cicâldău și Berkant Kutlu și le-a cerut celor doi să fie extrem de atenți în fața propriului careu.

Terim, cerință specială pentru Cicâldău în meciul cu Fenerbahce

Antrenorul vrea ca cei doi mijlocași să recupereze cât mai multe mingi în fața careului propriu. Cicâldău și Kutlu trebuie să fie extrem de atenți la Irfan Kahveci, Mert Hahan și Miha Zajc, jucători despre care Terim crede că pot pune probleme când se află în apropierea careului.

De asemenea, Terim le-a cerut lui Cicâldău și Kutlu să aibă grijă cu faulturile și să nu primească prea repede cartonaș galben.

3 goluriși o pasă de gol are Cicâldău la Galatasaray, în 15 meciuri jucate în toate competițiile

Galatasaray – Fenerbahe, derby pentru locurile de cupe europene

După 12 etape jucate din prima ligă a Turciei, Galatasaray este pe locul 4, cu 21 de puncte. Dacă se impune duminică ar putea urca pe 3. Fenerbahce are 20 de puncte și este pe locul 7.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Șeful lui Juventus, încântat de un român! L-a prezentat acționarilor: „Mare valoare”

Caz incredibil la Galatasaray: „Orbisem complet!" » Ce a pățit coechipierul lui Moruțan și Cicâldău: „11 luni teribile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează