INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MITRIȚĂ ÎN MLS

Alex Mitriță joacă în „Singur Acasă 2” » Interviu în Sports Illustrated după transferul la New York City: „Presiunea mă face să fiu mai puternic”

Alex Mitriță
Alex Mitriță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 18:38

Atacantul Alex Mitriță, 24 de ani, a vorbit pentru prima dată în presa americană după transferul în MLS, la New York City.

Alex Mitriță a acordat un interviu celebrei publicații Sports Illustrated, în care a vorbit despre transferul său și despre noua sa viață la New York, făcând referire la filmul „Singur acasă 2”.

„Vreau să fac totul ca în filmul «Singur acasă 2». În România, de Sărbători, mereu se difuzează acest film. Când îl văd, mereu spun că vreau să fiu precum Kevin, în New York.

Acest transfer e un pas mare în cariera mea. Campionatul de aici este unul puternic, cu echipe bune. Am văzut cum arată liga și cred că este o ocazie bună de a-mi arăta calitățile. Când am auzit de interesul celor de la New York City am fost foarte bucuros.

Presiunea mă face să fiu mai puternic. S-au plătit bani mulți pentru mine și de aceea vreau să îmi pun toate calitățile în slujba echipei și să devin un jucător mare în campionat.

Voi evolua acolo unde îmi va cere antrenorul. Am văzut că sunt jucători foarte buni aici, de calitate. Am o părere foarte bună despre lot. Sunt sigur că împreună putem deveni o echipă puternică”, a declarat Alex Mitriță pentru Sports Illustrated.

„Mă bucur că aud că sunt mulți români aici. Mă simt ca acasă. Sper să îi văd la meciurile mele”
Alex Mitriță, New York City FC

Alex Mitriță va putea debuta pentru New York City pe 2 martie, în prima etapă a noului sezon, contra celor de la Orlando City.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jordyy
jordyy  •  28 Februarie 2019, 01:09

O sa mai treacă ceva vreme până un fotbalist român va face treabă la echipa la care se transfera.

dakesis
dakesis  •  27 Februarie 2019, 23:00

Bravo, Mister Mitri! Ai dat un interviu SAVUROS, cum la place astora de la Grupul Savuros de Pseudojurnalisti sa spună.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează