INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANUNȚ

Un internațional român a fost transferat definitiv în Portugalia

Alexandru Dobre, în dreapta // foto: Imago Images
Alexandru Dobre, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 22:43 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 23:03

Mijlocașul de bandă Alexandru Dobre (24 de ani) a fost cumpărat definitiv de formația portugheză Famalicao, la care Dijon îl cedase în prima jumătate a anului.

Împrumutat de Dijon în Portugalia în ianuarie, Dobre a avut prestații apreciate la Famalicao, pentru care a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 3 în 20 de apariții.

„Dacă încurc, îmi văd de treaba mea! Nu am venit să fiu primul schimbat” » Constantin Budescu, nervos după ce a fost schimbat de Pârvu
PETROLUL - FC VOLUNTARI 0-2
„Dacă încurc, îmi văd de treaba mea! Nu am venit să fiu primul schimbat” » Constantin Budescu, nervos după ce a fost schimbat de Pârvu

Mulțumiți de felul în care a arătat mijlocașul român, portughezii l-au cumpărat definitiv de la Dijon.

Dobre a semnat un contract valabil două sezoane, până în vara lui 2025, și s-a declarat încântat de alegerea făcută.

Alexandru Dobre, definitiv la Famalicao

„Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicao. Am fost primit foarte bine aici și va fi o plăcere să continui să lucrez alături de oamenii de la acest club.

Au fost 6 luni incredibile la nivel individual și colectiv. Am ajuns în semifinalele cupei și am fost foarte aproape de locurile europene în campionat. În acest sezon vrem să ne descurcăm chiar mai bine și sper să ajut echipa cu goluri și pase decisive.

Primele 6 luni aici au fost de adaptare. Acum intenționez să mă descurc și mai bine, să îi bucur pe fanii care ne-au susținut mereu. Vreau ca ei să continue să susțină echipa necondiționat”, a precizat românul pentru site-ul oficial al clubului.

Evoluțiile bune de la Famalicao i-au adus lui Dobre debutul la echipa națională de seniori a României. Alexandru a jucat în primele două meciuri din campania de calificare la Campionatul European din 2024, 2-0 cu Andorra, 2-1 cu Belarus.

Mai multe știri despre stranieri:

S-a făcut! Alexandru Cicâldău a semnat cu noua echipă » Împrumutat un an de Galatasaray

Alexandru Pașcanu rămâne în Segunda! Ar putea găsi un tehnician care a antrenat în România

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  01 August 2023, 16:54

ma-m linistit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează