INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP – ALANYASPOR 3-1

VIDEO Alexandru Maxim e de NEOPRIT în Turcia! Gol senzațional în Gaziantep - Alanyaspor + e în topul golgeterilor din Turcia

Sursă foto: https://twitter.com/GaziantepFK +10   FOTO
Sursă foto: https://twitter.com/GaziantepFK

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 13:50 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 14:30

Alexandru Maxim (30 de ani) a înscris din nou pentru Gaziantep, în meciul pe care echipa lui Marius Șumudică l-a câștigat împotriva lui Alanyaspor, locul 2 din Turcia, scor 3-1.

În minutul 61 al partidei de astăzi, Alexandru Maxim a primit o pasă senzațională de la Mirallas. Aflat la 25 de metri de poarta adversă, românul a preluat elegant, cu umărul, apoi a avansat către poartă și a înscris cu latul, de la marginea careului, fără șanse pentru goalkeeper-ul Marafona. E a treia etapă consecutivă în care Maxim marchează. O făcuse și în victoriile-șampanie cu Fenerbahce (3-1) și Kasimpașa (4-0).

În urma golului marcat astăzi, Maxim a ajuns la șapte reușite stagionale. Internaționalul român e pe locul 2 în clasamentul golgeterilor din campionatul Turciei. Doar Aboubakar de la Beșikștaș stă mai bine decât mijlocașul român (8 goluri).

Avertizat în minutul (70), Maxim a fost scos de Șumudică în minutul 70. Fotbalistul va rata partida de etapa viitoare cu Erzurum BB, ultima clasată din Turcia.

+6 FOTO

Încrederea lui Șumudică, secretul transformării lui Maxim?

Alexandru Maxim vorbea zilele trecute despre transformarea sa din ultimele săptămâni, dar și despre colaborarea cu Marius Șumudică, tehnicianul revelației din campionatul Turciei.

„Am liniște, mi s-a acordat încredere. Nu simt presiune, încerc să mă concentrez pe ce am de făcut și să înscriu. Au fost momente în care am avut evoluții mai șterse - în special când programul a fost mai încărcat, cu meciurile echipei naționale - dar domnul Șumudică mi-a oferit încredere și m-a lăsat în teren, iar asta contează. 

E un foarte bun pedagog, iar asta îl face special. El face o treabă excelentă din punctul acesta de vedere. Nu doar cu titularii, cu tot lotul. Vorbește și în engleză, și în portugheză”, a spus Maxim, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Vezi aici toate detaliile de la meciul Gaziantep - Alanyaspor

Alexandru Maxim, omul momentului în Turcia, dezvăluie secretul lui Marius Șumudică: „Asta îl face special”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  27 Decembrie 2020, 18:19

din min 60 nu mai putea alerga

elgabri
elgabri  •  27 Decembrie 2020, 14:35

Se opreste el la nationala ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează