INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

„Dirijorul” Maxim! În formă de zile mari, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor

Alexandru Maxim , Foto: Instagram @gaziantepfk
Alexandru Maxim , Foto: Instagram @gaziantepfk

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2022 21:30 / Actualizat joi, 26 mai 2022 22:35

Alexandru Maxim (31 de ani), playmakerul și golgheterul lui Gaziantep, e punctul de forță al „tricolorilor” înaintea meciurilor din Liga Națiunilor.

Alex Maxim este în cel mai bun moment al carierei. Are 31 de ani și, din ianuarie 2020, de când s-a transferat de la Mainz, e în continuă ascensiune, mai performant de la un sezon la altul. Gaziantep e clubul la care se simte ideal. În stagiunea recent încheiată, playmakerul a influențat 23 de goluri în 35 de meciuri (15 reușite și 8 assisturi), cele mai multe pentru el în Turcia.

Gigi Becali „a găsit” înlocuitor pentru Miron și Vinicius: „Ia treci, bă, fundaș central!”
fcsb
Gigi Becali „a găsit” înlocuitor pentru Miron și Vinicius: „Ia treci, bă, fundaș central!”

Maxim e „Maestro”

Ultimele 82 de zile din 2021-2022, între 27 februarie și 20 mai, au fost excelente pentru numărul 44 roș-negru, cu zece goluri și 4 pase decisive în 12 partide. Meciul în care a fost la mare înălțime: pe 20 martie, la 3-1 cu Galatasaray. Gol și două assisturi. MVP

„Dirijorul” Maxim! În formă de zile mari, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Alexandru Maxim, Foto: Instagram @gaziantepfk

Golgheterul lui Gaziantep, al 7-lea în topul celor mai prolifici fotbaliști din Süper Lig, a fost numit „Maestro” de clubul său, care l-a reprezentat într-un dirijor. Cel ce conduce întreg jocul. Înaintea celor patru confruntări din Nations League, el e omul în formă. Asul lui Edi Iordănescu la startul competiției.

51 de goluri (38 de reușite, 13 assisturi)a influențat Alex Maxim în 90 de meciuri jucate la Gaziantep în doi ani și jumătate

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nici ei nu mai cred! » „Câinii” fug pe capete: 3 titulari își negociază plecarea, cu 3 zile înaintea decisivului cu U Cluj!

Primul finanțator din Liga 1 care îi ia apărarea lui Șucu în conflictul cu Varga: „Nu a greșit deloc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mattteo
mattteo  •  26 Mai 2022, 23:23

Sincer va zic cu parere de rau,intr-o vreme chiar erau la gsp oameni priceputi la fotbal. In loc sa faceți articol cu cat pacalesc fotbalul Maxim si Tanase marcand peste jumatate de goluri din penalty....voi faceți articol ca impresioneaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează