INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO + VIDEO Cum a fost primit Alexandru Mitriță la Al Ahli + Primele declarații: „Este un club mare și va fi o provocare pentru mine”

Alexandru Mitriță +7   FOTO
Alexandru Mitriță

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 14:03 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 14:14

Alexandru Mitriță (25 de ani) a ajuns la Al Ahli și au apărut primele poze în care apare cu fularul echipei la gât.

Internaționalul român a ajuns la Jeddah, în Arabia Saudită, alăturându-se lotului condus de Vladan Milojevic. Fostul jucător al Craiovei, împrumutat 2 ani de saudiți de la New York City FC, a oferit primele declarații de când a fost făcut public transferul, arătându-se bucuros că a semnat cu echipa din Golf. Mitriță a așteptat să treacă perioada în care s-au desfășurat meciurile echipelor naționale, iar apoi s-a alăturat grupării saudite.

Sunt foarte fericit că sunt aici, întrucât am așteptat mult timp acest moment și sunt de asemenea fericit că fac parte din familia Al Ahli. Este un club mare și va fi o provocare pentru mine. Sper să câștig titluri la această echipă
Alexandru Mitriță, noul jucător al lui Al Ahli

Mitriță a făcut și primele poze cu fularul noii sale echipe, fiind întâmpinat de fani care i-au strigat numele, la aterizarea pe aeroportul din Riad. Al Ahli va disputa primul meci din actuala ediție de campionat în această seară, cu nou-promovata Al Betin.

Alexandru Mitriță la Al Ahli
Alexandru Mitriță la Al Ahli
Alexandru Mitriță la Al Ahli
Alexandru Mitriță la Al Ahli
Alexandru Mitriță la Al Ahli
+3 FOTO

Citește mai multe știti din fotbalul internațional:

Inter - AC Milan 1-2 » Wanda Nara nu a ratat ocazia să îi atace pe nerazzurri după derby-ul pierdut

Mircea Lucescu, arbitrat de un român în Champions League » Cine va conduce meciul cu Juventus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
markksson
markksson  •  19 Octombrie 2020, 07:12

"... fiind întâmpinat de fani care i-au strigat numele". Wow, exact asa a fost - erau vreo 2-3 pe acolo care ii stalceau numele, ce super primire, cred ca lui Mitrita i-au dat lacrimile! Ma rog, nu cred ca le-a spus arabilor care a fost motivul adevarat ...

115486966066476
Edi Girnita  •  18 Octombrie 2020, 18:49

S-au mai păcălit arabii ăștia cu un roman,antrenor parca, care ,chipurile și-a anunțat demisia azi,nu că a fost dat afara,nu!!!

tristan
tristan  •  18 Octombrie 2020, 18:08
Postat de caoradea pe 18 Octombrie 2020, 14:23

Club mare ? Mai degraba om mic...

cui ii pasa daca clubul e mare sau mic..?cine o auzit de el?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează