INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

Alexandru Mitriță chemat la antrenamente de New York City FC în epicentrul coronavirus din SUA!

Alexandru Mitriță. foto: frf.ro
Alexandru Mitriță. foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 10:47

Alexandru Mitriță (25 de ani) va reveni în curând la antrenamentele lui New York City, după ce MLS a elaborat un plan pe care echipele trebuie să-l urmeze în perioada următoare

Statele Unite ale Americii, țară profund afectată de pandemia de coronavirus, încearcă să revină treptat la obiceiurile de dinainte de pandemie. Iar fotbalul nu avea cum să facă excepție. 

Reprezentanții MLS au dat publicității un protocol pe care cluburile trebuie să-l respecte în perioada următoare, un set de reguli în care distanțarea socială și normele de igienă primează

Astfel, jucătorii pot relua antrenamentele individuale începând de pe data de 6 mai, la bazele de pregătire ale cluburilor, însă fără ca aceștia să aibă posibilitatea de a folosi vestiarele sau sălile de forță.

VIDEO. Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

ANALIZĂ. Fotbalul revine la viaţă în partea noastră de Europă! Cum arată HARTA reluării campionatelor

COVID-19. Imagini inedite cu viața lui Alexandru Mitriță în New York, oraș lovit crunt de pandemie: între „marea iubire” FIFA20 și serialul „La Casa de Papel”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Mai 2020, 17:30

Faza de SF... Omuletii???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează