INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Alexandru Mitriță, prestație impresionantă în Arabia Saudită! Două pase de gol cu Al Ain

Alex Mitriță, în Al Ain - Al Ahli // foto: Twitter @ ALAHLI_FC
Alex Mitriță, în Al Ain - Al Ahli // foto: Twitter @ ALAHLI_FC

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 18:02 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 18:48

Alexandru Mitriță (25 de ani) a avut o evoluție entuziasmantă pentru Al Ahli, în victoria spectaculoasă de pe terenul celor de la Al Ain, scor 4-3.

Românul a contribuit decisiv la victoria echipei sale, oferind două pase decisive. Al Ahli conducea cu 2-0 în minutul 20, grație unei „duble” a lui Al Somah. Gazdele au redus din diferență prin Taider, însă Al Ahli a refăcut diferența de 2 goluri în minutul 38, prin același Al Somah, care a fost servit ideal de Mitriță.

Până la pauză, Al Ain a egalat, prin golurile lui Al Harbi și Moutari din minutele 44 și 45+1, însă scorul final a fost stabilit în partea a doua. Owusu a înscris golul victoriei în minutul 65, din pasa aceluiași Mitriță, care a pasat excelent, pe culoar, după o cursă de aproximativ 20 de metri.

Imediat după gol, Mitriță a fost înlocuit cu Al Moasher. Cele 3 puncte obținute astăzi au urcat-o pe Al Ahli pe locul 2 în campionat, cu 9 puncte după 4 etape. Pe prima poziție se află Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, care are 10 puncte.

Alex Mitriță nu a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru cele 3 meciuri ale echipei naționale din luna noiembrie, cu Belarus, Irlanda de Nord și Norvegia. 

Citește mai multe știri despre stranieri:

„Zlatan” râde de Tătărușanu, într-un video viral în Italia: „Ia, prinde-o și pe asta! Mai bine vine un brutar”

De ce e Alibec și nu e Keșeru? Decizie ciudată a lui Mirel Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează