INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

ALIN TOȘCA. Răzvan Lucescu vrea un stelist la PAOK Salonic! Transferul are șanse mari de a se realiza

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 10:57

Răzvan Lucescu se pregătește pentru al doilea sezon la PAOK Salonic și vrea să transfere un român, pe Alin Toșca.

Spaniolii de la AS scriu că fundașul central Alin Toșca, 26 de ani, legitimat la Betis Sevilla, este un obiectiv important pentru PAOK, care îl vrea cu insistență. Toșca are contract cu Betis până în 2021, dar andaluzii sunt gata să renunțe la el, dorind să își recupereze o parte din milionul de euro pentru care l-a cumpărat de la FCSB.

Toșca este și el de acord cu transferul, dorind să joace mai des. Spaniolii scriu și că echipe din Italia îl vor pe fundașul român. Răzvan Lucescu l-a dorit pe Alin Toșca și în iarnă, când PAOK a negociat împrumutul acestuia.

Venit în ianuarie 2017 la Betis, pentru 1 milion de euro, Toșca a jucat 25 meciuri la spanioli, fiind împrumutat în ultimele 6 luni la Benevento. De-a lungul carierei, Toșca a mai jucat la FCSB, echipă la care a fost crescut, Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari și Viitorul.

1.500.000 €este cota lui Alin Toșca, potrivit transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
rocky2
rocky2  •  29 Iulie 2018, 11:21

De unde Tosca stelist? A jucat o perioada la fcsbeul ciobanului si atat!

lucghencea
lucghencea  •  28 Iulie 2018, 17:31

Dar fecefecesebistii nu sunt Stelisti ci doar componentii unui club din provincie dar din proximitatea capitalei care evolueaza in Bucuresti , deci asocierea cu identitatea suporterilor altui club e ilogica si doar in virtutea unor falsuri care au fost complet demascate si anulate in justitie fara cale de intoarcere . Sa se respecte totusi si legea !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Iulie 2018, 12:53

am apucat sa-l vad cateva meciuri la Benevento si chiar mi-a placut. cred ca acolo a jucat cel mai bine in toata cariera. peste perioada e la fcsb. ar fi un transfer bun plus ca e jucator de nationala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close