INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Alt motiv pentru care Reghecampf a plecat de la arabi » Șeicul a dat versiunea lui

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 19:02

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al Wahda, formația din Emiratele Arabe Unite al cărei antrenor a fost până de curând. Ahmed Al Rumaithi, șeicul care se ocupă de clubul din Abu Dhabi, a explicat motivul despărțirii de antrenorul român.

"Am avut o întâlnire cu cei din conducerea clubului și am ajuns la concluzia că nu mai putem continuă împreună din cauza rezultatelor recente.

Este complet fals că antrenorul și-a dorit să plece, dar în situația în care ne aflăm era necesară o schimbare deoarece aveam două opțiuni: fie schimbăm antrenorul, fie jucătorii. Iar jucătorii este dificil să îi schimbi.

Este complet fals că Reghecampf ne-a cerut să aducem jucători și noi am refuzat asta!”, a spus Al-Rumaithi pentru Al Bayan.

Citește și:

E rege doar din despăgubiri! Sumele COLOSALE primite de Reghecampf după ce a fost dat afară din Golf

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
marius.bxl
marius.bxl  •  30 Noiembrie 2018, 13:05

Mare om ,mare antrenor pacaliciul asta

martinpen
martinpen  •  30 Noiembrie 2018, 07:49

Cineva minte aici, ori Regeblat, care e cunoscut ca mincinos, ori arabul.

lake1001
lake1001  •  30 Noiembrie 2018, 02:44

Ps. Reghe nici nu a fost antrenor la arabi....el săracul a fost fugit de acasa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează