INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

Americanii sunt cuceriți de execuțiile lui Mitriță! Presa din SUA: „După ce a torturat campionatul românesc, pare gata de MLS”

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 15:21

Încă un meci amical și încă un gol al lui Alex Mitriță. O reușită de efect, un șut frumos de la 25 de metri la semiînălțime, lângă bară. Și New York City FC a învins-o cu 2-0 pe Nashville FC.

„Mitriță încă nu s-a întâlnit cu apărările din MLS, dar s-a adaptat deja în America, calitățile lui perfecționate în România și Italia se pot impune aici. După ce a torturat campionatul românesc, pare gata de MLS”, comentează NBC Sports.

„E exploziv, accelerează perfect, cu un centru de greutate jos, îi place să intre în centru și caută șutul, pentru că are un drept periculos”, îl descrie NBC.

„Creează primejdie când primește mingea între linii și e minunat în duelurile unu contra unu”. Concluzia? „Nu ține ritmul unui meci, dar veți vedea lucruri speciale pe ultimii 20 de metri. Și e excelent la loviturile libere”.

Citește și:

Alibec înapoi la FCSB? Răspunsul „roș-albaștrilor”, după ce atacantul s-a arătat dispus să revină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  24 Februarie 2019, 19:13

terminai ma cu prostiile astea! e petarda!

loko1
loko1  •  24 Februarie 2019, 18:59
Postat de aius pe 24 Februarie 2019, 17:08

Bv. Mitrita, sa moara dujmanii de ciuda !

Numai un *** pote fi dușmanul lui Mitriță,acum când reprezintă fotbalul Românesc în SUA.Eu l-am admirat și când juca la Craiova chiar dacă nu sunt fanul Universității.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  24 Februarie 2019, 17:08

Bv. Mitrita, sa moara dujmanii de ciuda !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează