INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - BARCELONA 0-2

Analiza lui Gâlcă după încă o înfrîngere în fața Barcelonei » Ce l-a nemulțumit pe român și ce i-a placut antrenorului

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 09:10

Espanyol a pierdut aseară în fața Barcelonei, în manșa retur a optimilor Cupei Spaniei, scor 0-2, după ce echipa lui Gâlcă a fost învinsă categoric, scor 1-4, și în tur.

La conferința de presă, Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Espanyol, a vorbit despre meci și despre jocul elevilor săi.

"Era foarte complicat să ne calificăm. Sînt mulțmumit de cum au jucat elevii mei, dar contează că rezultatul nu a fost unul pozitiv. Am început bine meciul, am avut multe șanse, dar nu am finalizat bine, din păcate.

Barcelona a jucat foarte bine. Rezultatul nu este unul bun pentru noi. Cu toate acestea, am văzut lucruri bune în joc. Unii dintre jucători vor mai evolua și în următoarea partidă.

Astăzi am intrat pe teren cu gîndul că trebuie să dăm totul. Dar este foarte dificil să joci împotriva unei echipe ca Barcelona", a declarat Costel Gâlcă la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bereta59
bereta59  •  14 Ianuarie 2016, 14:46

Galca mergi de te spanzura. Ai o echipa de macelari , ***, mamaligari, care nu cunosc fotbal decat sa rupa picioarele adversarilor mai valorosi. Joc la intimidare. Rusine lor dar si tie care le-ai cerut sa joace agresiv. Bai Galca asa se joaca agresiv? La rupere? Nici fotbalul american nu a fost mai dur decat jocul vostru Nici tu si nici parlitii tai nu pricepeti ca este un sport? La alte echipe stati capra. Esti multumit de cum au jucat elevii tai? RUSINE!!! Asa profesor, asa elevi!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează