INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REACȚIE

VIDEO Anamaria Prodan, reacție dură după transferurile lui Drăgușin și Moldovan: „Degeaba ai în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii”

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 13:06 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 13:31

Impresarul Anamaria Prodan a avut un discurs dur în ceea ce privește transferurile lui Radu Drăgușin (22 de ani) și Horațiu Moldovan (26 de ani).

Cei doi internaționali români au fost în această iarnă protagoniștii a două transferuri spectaculoase. Radu a fost cumpărat de Tottenham de la Genoa pentru 30 de milioane de euro, în timp ce Horațiu a ajuns la Atletico Madrid, care a plătit clauza de reziliere a contractului cu Rapid, de 800.000 de euro. 

Prezentă la Gala Sportului Românesc, sora lui Radu Drăgușin a dat din casă » Informații din interiorul lui Tottenham
Gala Sportului Româmnesc
Prezentă la Gala Sportului Românesc, sora lui Radu Drăgușin a dat din casă » Informații din interiorul lui Tottenham

Totuși, niciunul dintre cei doi nu s-a impus până acum. Drăgușin a intrat doar pe finalul meciurilor lui Tottenham, în timp ce Moldovan nu a bifat niciun minut pentru echipa lui Diego Simeone. Iar Anamaria Prodan are un discurs dur. 

VIDEO Anamaria Prodan, ironii pentru Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan: „Degeaba ai în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii”

„Acum, să știi că este foarte greu, din ce în ce mai greu. Și de asta eu am spus întotdeauna că un fotbalist trebuie să aleagă o echipă unde joacă, că degeaba îți treci în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii. Deci, un manager trebuie să gândească cu mare atenție cariera jucătorului.

Dacă va aduceți aminte, când a mers la Anderlecht, Stanciu a avut șapte oferte pe bani foarte mulți. Am stat de vorbă și i-am zis «Gândește-te foarte bine ce vrei. Aici iei bani mai puțini, iar dacă te duci la Fenerbache iei de 5 ori mai mulți bani decât la Anderlecht». 

Cam așa era raportul atunci. Iar el mi-a spus «Poate la Fenerbache nu o să joc, dar vreau să fac un stop la Anderlecht. Și de aici să cresc». Deci a fost o alegere fabuloasă. Și de bun augur pentru el. Putea să meargă să ia 2,5 milioane de euro la Fener, dar nu știu dacă juca .

Azi, Stanciu e singurul fotbalist care oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion. E singurul. Și nu știu dacă a mai existat unul care să fie campion cu fiecare echipă la care a fost”, a spus Anamaria Prodan.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

 Citește și:

Jucătorii au dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului PSG - Real Sociedad: „Asta ne-a trezit”
PSG - REAL SOCIEDAD 2-0
Jucătorii au dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza meciului PSG - Real Sociedad: „Asta ne-a trezit”
Scandal rasist după Lazio - Bayern » Clubul a reacționat imediat: „Dezgustător! Cine face asta nu este un fan adevărat ”
LAZIO - BAYERN 1-0
Scandal rasist după Lazio - Bayern » Clubul a reacționat imediat: „Dezgustător! Cine face asta nu este un fan adevărat ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  16 Februarie 2024, 15:49

Eu ii dau dreptate . Poti sa ai bani multi , de "Sufletul" iti este "Pustiu" , fara bucurie ( bucuria de a juca ) !... Cei ce au facut fotbal , cunosc acest sentiment , sa freci banca si s-a te " mistui " in interior ( zi dupa zi ) ...

Mondo
Mondo  •  16 Februarie 2024, 05:09

Da *** ce mai transfera. Din cite stiu este ea transferata pe la aia cu barbatia mare. A primit interzis la transferuri prin Romania, au transferat-o vreo 50 pe an si Federatia depe Centura nu permite mai mult, asa ca s-a transferat in strainte la Vegas pe $20 bucata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  15 Februarie 2024, 23:39

Începe să își arate vârsta cloșca. *** știu că e elementul dominant al personalității ei, pe lângă trufia nelimitată. Un fel de capră cu zurgălăi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează