INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Anchetă pentru ŞASE penalty-uri » Şefii lui Laurenţiu Reghecampf vor capul arbitrilor de la finala Ligii Campionilor Asiei

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 19:59

Conducerea clubului Al Hilal, la care antrenor este Laurenţiu Reghecampf, a solicitat Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC) demararea unei anchete pentru a se stabili modul în care s-au făcut delegările de la cele două meciuri ale finalei Ligii Campionilor, în urmă cărora formaţia saudită susţine că nu a primit 6 penaltiuri.
Potrivit unui comunicat, Al Hilal a cerut preşedintelui AFC să ancheteze modul în care iranianul Alireza Faghani a fost delegat la meciul tur, iar japonezul Yuichi Nishimura la cel retur al întîlnirilor cu formaţia australiană Western Sydney Wanderers.

Din cele şase penalty-uri reclamate, două nu au fost acordate la meciul tur, iar patru la retur. Conducerea clubului saudit s-a declarat surprinsă şi de faptul că japonezul Nishimura a fost delegat la partida retur, avînd în vedere că el nu a mai oficiat la meciurile de la Cupa Mondială din 2014 din cauza greşelilor de arbitraj comise la partida Brazilia - Croaţia, scor 3-1. De asemenea, Nishimura, 42 de ani, s-a aflat la meciul retur cu Western Sydney Wanderers la ultima întîlnire oficială din carieră.

"Este surprinzătoare numirea arbitrului de la meciul retur, care a fost oprit de la delegări la ultima Cupă Mondială din cauza greşelilor de arbitraj, precum şi că el s-a aflat la ultimul meci din carieră, ceea ce demonstrează că desemnarea sa a reprezentat o mare greşeală. Pentru asta se cere o anchetă şi o pedeapsă. Ceea ce s-a întîmplat la meciul retur al finalei Ligii Campionilor reprezintă o pată neagră în istoria fotbalului asiatic", se arată în comunicatul citat.

Formaţia saudită Al Hilal, antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Mihai Pintilii, a terminat la egalitate, sîmbătă pe teren propriu, scor 0-0, cu australienii de la Sydney Wanderers. Al Hilal a pierdut finala din cauza eşecului din prima manşă a finalei, scor 0-1.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
shogun_blue
shogun_blue  •  04 Noiembrie 2014, 08:26
Postat de alexbibirica1 pe 03 Noiembrie 2014, 20:33

hoti pana la cer ... acesti arbitri ... nishimura & co.

stie cineva ce cote au fost pe la casele de pariuri prin ASIA?

manty_one
manty_one  •  04 Noiembrie 2014, 04:18
Postat de fangigi pe 03 Noiembrie 2014, 20:39

Incredibil, a macelarit ovynele! Am vrut sa zic camilele!L()))))))L

incredibil cat de dhh0bit0ck esti!!...LOL!!!!

gintonic
gintonic  •  03 Noiembrie 2014, 22:10

Aroganta, manelismul si mandria se mai platesc, periodic! ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează