STRANIERI  ·  SPANIA

Andone, 18 șuturi, 0 goluri » Atacantul român e în criză de reușite la Deportivo

Andone (în alb-albastru), mesaj pe Instagram, joi, după antrenamentul cu Depor:
Andone (în alb-albastru), mesaj pe Instagram, joi, după antrenamentul cu Depor: "Fericit să fiu din nou «acasă»" // FOTO AFP

Articol de — Sambata, 15 Octombrie 2016, 00:00

Atacantul lui Deportivo este jucătorul cu cele mai multe șuturi la poartă fără a marca în acest sezon din LaLiga.

Florin Andone se trezește cu dificultate la început de sezon. În 2015-2016, când era la Cordoba, în liga secundă, a înscris o singură dată în primele 7 etape. Apoi, s-a dezlănțuit, reușind 21 de goluri în total în 36 de meciuri. A fost al doilea marcator în Segunda, după Sergio Leon (Elche, 22).

La Coruna l-a transferat cu 4 milioane de euro pe golgeterul Cordobei, sperând ca "tricolorul" să puncteze la fel de mult. De aceea, Deportivo l-a și vândut pe omul său de gol, Lucas Perez, plecat la Arsenal pentru 20 de milioane de euro.

Numai că vârful în vârstă de 23 de ani, care a pierdut echipa la "națională", prinzând doar 6 minute în dubla Armania - Kazahstan, nu a marcat încă. Șapte etape, 0 goluri.

Și Andone este jucătorul cu cele mai multe șuturi la poartă (18) fără a înscrie în această stagiune din LaLiga. După el, Yannick Ferreira Carrasco, 16 șuturi, niciun gol. Dar belgianul lui Atletico a evoluat cu 167 de minute mai puțin decât Florin.

Următoarea ocazie pentru Andone, chiar azi. O provocare extraordinară: pe Camp Nou, în fața Barcelonei.

542de minute a jucat Florin Andone în LaLiga 2016-2017, de patru ori fiind integralist la DeportivoMedicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1