INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone, din nou rezervă cu Atletico? ”Va veni și rândul lui”, anunță noul antrenor al lui Depor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 11:05

Cristóbal Parralo vrea să păstreze formula din victoria cu Las Palmas: ”Avem încredere în el, Florin e un jucător bun, ne va ajuta și va avea oportunități. Sigur, va mai fi de multe ori titular”.

571 de minutedin 990 posibile a bifat în acest sezon Andone, ce are 2 goluri și 2 assisturi pentru Deportivo

Pantilimon s-a întors în poartă, însă a trecut Andone, în schimb, pe bancă. Situația pare să se păstreze și în meciul de mâine cu Atletico. Cristóbal Parralo vrea să repete, o premieră în acest sezon la Deportivo, echipa folosită luni, la 3-1 cu Las Palmas. Și ar fi al șaselea joc din 12 pe care atacantul român îl începe ca rezervă.

8 aniau trecut de când Depor n-a mai câștigat cu Atletico, 2-1 pe Riazor, pe 21 noiembrie 2009. De-atunci, madrilenii au 8 victorii și 2 remize

"E bine că are încredere"

Noul antrenor îi lasă poarta deschisă lui Florin, ce declarase acum câteva luni că "sunt născut să fiu titular". "Este bine că toată lumea crede că poate evolua titular și că are încredere în posibilitățile sale. Sigur, va mai fi de multe ori titular. Eu înțeleg că, la fel ca oricărui fotbalist, nu-i convine să stea pe bancă. Știu că nu vom fi corecți în ochii tuturor. Avem încredere în el, e un jucător bun, ne va ajuta și va avea oportunități", explică, în interviul din AS, noul tehnician al galicienilor, care a primit în pijama oferta de a-l înlocui pe Pepe Mel

"Nu este normal că s-au schimbat atâția portari în puține etape. Vreau să rezolv cum trebuie problema, să-i lăsăm în liniște și să le dăm încredere"
Cristóbal Parallo, antrenor Deportivo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează