INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone e gata de duelul cu Real Madrid: "Dacă Bolt a fost învins, de ce să nu piardă și Real?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 11:37

Real Madrid, campioana Spaniei și campioana Europei, va debuta în noul sezon de La Liga pe terenul celor de la Deportivo La Coruna, echipa românului Florin Andone.

Florin Andone, 24 de ani, speră să poate trece peste problemele medicale și să joace contra campioanei Spaniei. Atacantul a vorbit despre duelul cu Real și este convins că echipa sa poate câștiga.

"Vreau să joc contra lui Real, dar încă nu știu dacă voi putea, din cauza problemelor medicale. Sper să marchez iar, așa cum am făcut-o anul trecut.

Real Madrid se află într-un moment excelent. Avem o singură idee: să câștigă. Nu putem intra cu gânduri negative pe teren. Este greu de câștigat cu Real. Este cea mai bună echipă din lume și câștigă tot. Totuși, în viață, oricine pierde. Dacă Bolt a fost învins, de ce să nu piardă și Real? Contra Barcelonei am câștigat imediat după meciul cu PSG.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător din lume. Cu el, madrilenii sunt mai puternici. Dar oricum, Real este foarte bun. Zidane face lucruri incredibile", a spus Andone într-un interviu pentru ziarul As.

  • Deportivo La Coruna - Real Madrid se joacă azi, de la ora 23:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează