INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

FOTO+VIDEO Meciul lui Hanca, Ghiță și Rîpă, întrerupt de ultrași » Ex-dinamovistul, decisiv la reușita lui Rivaldinho, spre bucuria soției

Andreea Hanca / Captură Twitter +44   FOTO
Andreea Hanca / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 18:58 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 19:33

Cracovia - Pogon Szczecin, duel din prima ligă a Poloniei, a provocat un conflict de amploare între ultrașii celor două echipe. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, gazdele reușind să înscrie prin Rivaldinho, din pasa lui Sergiu Hanca.

Meciul a fost întrerupt în minutul 75 din cauza unor incidente între taberele de suporteri. Ultrașii gazdelor au rupt gardul care-i proteja pe fanii oaspeților și a fost nevoie de intervenția poliției pentru calmarea spiritelor.

La reluare, jocul s-a aprins în prelungiri. Oaspeții au deschis scorul (90+2), dar Cracovia a egalat, trei minute mai târziu: a înscris Rivaldinho (de-abia intrat), la assistul lui Sergiu Hanca. Moment în care Andreea, soția lui Hanca, s-a dezlănțuit în tribună, camerele televiziunii ce transmitea partida fiind îndreptate către ea.

+40 FOTO

Hanca, Ghiță și Râpă, integraliști la Cracovia 

Sergiu Hanca, Virgil Ghiță și Cornel Râpă au fost integraliști pentru Cracovia, în egalul cu Pogon Szczecin, scor 1-1, din etapa #25 a campionatului Poloniei. Hanca a fost căpitan, iar Ghiță a jucat primul meci pentru Cracovia în fața propriilor spectatori, după transferul de la Farul Constanța

Sergiu Hanca a reușit o pasă decisivă pentru Cracovia, care a egalat în minutul 90+5. Marcatorul a fost Rivaldinho, fostul fotbalist de la Dinamo și Viitorul (actuala Farul). Echipa celor 3 români a urcat pe locul 9 în campionatul Poloniei, cu 32 de puncte după 25 de meciuri jucate.

VIDEO Andreea Hanca, mereu activă la meciurile soțului său

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce fac stranierii în acest week-end » George Pușcaș, gol în Serie B!

Iureș în Turcia! Galatasaray a cerut amânarea derby-ului cu Beșiktaș: „Vreți haos?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Martie 2022, 05:01

...o familie fericita ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează