INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Andrei Cordea, eșec la debutul în Arabia Saudită » Formulă fabuloasă aliniată de adversara românului + Ce au făcut Florin Tănase și Andrei Burcă

FOTO: Instagram @Al Ahli
FOTO: Instagram @Al Ahli

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 23:18 / Actualizat marti, 29 august 2023 23:32

Andrei Cordea (24 de ani), fosta extremă a celor de la FCSB, a debutat la Al Tai, în eșecul 0-2 de pe terenul campioanei Al Ahli. Partida a făcut parte din runda cu numărul 4 a primei ligi din Arabia Saudită. 

Andrei Cordea s-a acomodat rapid în Arabia Saudită și debutul a venit la doar o săptămână de la prezentarea oficială. Extrema adusă de la FCSB a fost pe teren tot meciul în deplasarea cu Al Ahli. 

Andrei Cordea, nicio șansă în fața vedetelor lui Al Ahli

Într-o formulă de gală, o garnitură plină de staruri, campioana en-titre a mai primit o mână de ajutor în minutul 35, când Semedo a văzut direct cartonașul roșu.

Imediat, Mahrez a făcut 1-0 din pasa lui Saint-Maximin. Cealaltă reușită a partidei a venit după exact o oră de joc, semnată de Kessie.

Ce vedete au fost în echipa de start a lui Al Ahli: Edouard Mendy (ex-Chelsea), Alioski (ex-Leeds), Ibanez (ex-Roma), Demiral (ex-Juventus), Kessie (ex-Barcelona), Mahrez (ex-Manchester City), Saint-Maximin (ex-Newcastle), Firmino (ex-Liverpool).

Încă o înfrângere pentru Andrei Burcă și Florin Tănase

Tot marți, în aceeași rundă, Al Akhdoud, cu Andrei Burcă și Florin Tănase integraliști, a fost învinsă pe teren propriu de Al-Taawon, scor 0-1.

Formația celor doi români ocupă ultima poziție în prima ligă a Arabiei Saudite, cu un singur punct obținut în 4 etape.

Damac, formația antrenată de Cosmin Contra, a obținut o remiză, scor 2-2, pe teren propriu, contra lui Al Fateh, echipa pregătită de Slaven Bilic.

VIDEO. Gică Hagi, curtat din Arabia Saudită

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jordi Alba s-a retras de la echipa națională. Apărătorul lui Inter Miami a fost căpitanul Spaniei la Final 4 în Liga Națiunilor

Ultimele zile ale lui Joao Felix la Madrid » Unde ajunge starul portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chepandy777
chepandy777  •  30 August 2023, 12:11

Care campioana mai adriane, ai dormit bine noaptea?

Mondo
Mondo  •  30 August 2023, 02:20

Nu este nevoie ca Maimuta sa mai transfere, Tanase, si Cordea vin reped inapoi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează