INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AUSTRIA

Andrei Ivan nu vrea să aștepte până la finalul împrumutului la Rapid Viena: "În ianuarie o să văd dacă mă cumpără"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 17:36

Andrei Ivan (21 de ani) are două mari obiective pentru următorul sezon. Vrea să facă o figură frumoasă la EURO 2019 cu naționala României și un transfer definitiv la Rapid Viena. 

Ivan este împrumutat la Rapid Viena de la FC Krasnodar. Înțelegerea expiră la finalul sezonului. 

"Vreau să mă calific cu naţionala U21 şi cu echipa mare a României şi să marchez cu Inter Milano. Vreau să marchez cât mai multe goluri, am doar trei goluri în Austria şi vreau să marchez cât mai multe. Şi sper să am un sezon mai bun.

Am până în vară contract cu Rapid Viena, în ianuarie o să văd dacă mă cumpără Rapid Viena, din câte ştiu mă vor şi sper să rămân acolo. Mă simt foarte bine în Austria şi sper să fac un sezon foarte bun", a declarat Andrei Ivan pentru TV Telekom Sport. 

Austria Viena este calificată în șaisprezecimile de finală ale competiției, acolo unde va da piept cu una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, Inter Milano. 

1.500.000 €este cota lui Andrei Ivan conform transfermarkt.de

Vezi și: 

FOTO Ionuț Radu, apariție extravagantă pe aeroport: "Voi ajunge cel mai valoros portar român din istorie! Inter să mă aștepte"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  30 Decembrie 2018, 20:59

Un aiurit, umflat cu pompa de „deontologii” de sport! Crezi ca te mai cumpara cimeva momaie?

rocky2
rocky2  •  30 Decembrie 2018, 19:54

Il vrei la clona de la sat?:)))

2229259364063593
Stefan Iulian Dobre  •  30 Decembrie 2018, 18:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează