INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Antal a fost prezentat pe stadionul lui Hapoel » Gabi Tamaș nu mai are nici o șansă să ajungă în Israel

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2015 09:32

Liviu Antal a întărit aseară "colonia românească" de la Hapoel Tel Aviv, semnînd oficial pentru următorii 4 ani cu un contract anual de 300.000 de euro.

Noua achiziție, care nu a avut drept de joc, a fost prezentat aseară pe gazonul stadionului Bloomfield în fața a 13.000 de spectatori entuziasmați la prima partidă oficială a sezonului. Hapoel a fost învinsă de Maccabi Tel Aviv în Cupa Toto, scor 1-3

Antal, care și-a reziliat contractul cu Genclerbirligi și a jucat în retur la Beitar Ierusalim, e al treilea jucător român care a semnat cu Hapoel. Mihai Pintilii, care a venit primul și a fost numit deja căpitan al echipei n-a jucat în meciul de aseară pentru că nu i-a venit cartea verde, și Claudiu Bumba, care a debutat promițător jucînd 76 de minute, fiind înlocuit din cauza unei mici accidentări.

Ieri a semnat și fundașul central grec Loukas Vyntra (34 de ani), acesta fiind ales după ce Gabi Tamaș a refuzat oferta israelienilor.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează