INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Antal, pe urmele lui Pintilii și Bumba: ofertă pentru Genclerbirligi

Bumba a debutat la lot în 2012, la un amical cu Turkmenistan. Avea 18 ani
Bumba a debutat la lot în 2012, la un amical cu Turkmenistan. Avea 18 ani

Articol de , - Publicat vineri, 19 iunie 2015 00:00

Pentru Bumba, ASA va primi 650.000 de euro. Pintilii a venit gratis, după ce şi-a reziliat contractul cu Al Hilal. Hapoel ar vrea să-l transfere şi pe Antal, împrumutat în 2015 de Gencler la Beitar Ierusalim.

Dintr-o dată, Hapoel Tel Aviv are doi români. Şi ar putea avea trei! Ieri, transferurile lui Claudiu Bumba şi Mihai Pintilii au devenit oficiale.

Primul, 21 de ani, ameninţat de ASA că va fi trimis la echipa a doua dacă nu acceptă mutarea în Israel, a semnat ieri. Tg. Mureş primeşte 650.000 de euro, iar jucătorul are asigurat un contract pe 4 sezoane.

Pintilii, 30 de ani, va evolua 3 stagiuni la Hapoel. Era liber după rezilierea acordului cu Al Hilal. Club care nu-i plătise salariul în ultimele 5 luni şi împotriva căruia a depus o plîngere la FIFA.

Cerînd despăgubiri de 3 milioane de euro. Saudiţii n-au achitat nici măcar suma de transfer către Steaua, 2,5 milioane.

Hapoel (35 de trofee, dar fără succes în ultimii 3 ani) îl vrea acum şi pe Liviu Antal. Ar plăti 0,8 milioane pentru aripa lui Genclerbirligi, împrumutat în returul 2014-2015 la Beitar Ierusalim.

500.000 €va primi anual Pintilii la Hapoel; 350 de mii de euro e salariul stagional al lui Bumba

5români sînt acum în Israel: Hoban (Hapoel Beer-Sheva), Giurgiu, Sîrghi (ambii Maccabi Nethanya), plus Pintilii şi Bumba

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează