INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Antonio Sefer are probleme de adaptare în Israel. Echipa lui a fost demolată în Cupă de Maccabi Tel Aviv

Foto: Antonio Sefer
Foto: Antonio Sefer

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 12:46 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 19:53

Antonio Sefer (23 de ani), mijlocașul lui Hapoel Beer Sheva, a intrat ieri în minutul 74, când meciul de pe teren propriu (1-6) era decis. „Are talent, dar mai trebuie să lucreze. Momentan, n-are șanse să joace titular”, scrie presa locală.

Meci de uitat pentru cei doi români de la Hapoel Beer-Sheva în Cupa Israelului. Echipa lor a fost pulverizată acasă în Toto Cup Ligat Al, 1-6 cu Maccabi tel Aviv, în fața a 13.000 de fani, oaspeții (cu un om în plus din minutul 51) fiind antrenați de irlandezul Robbie Keane, fostul mare atacant din Premier League. 

Dacă Adrian Păun nu a contat, având încă două meciuri de suspendare după bătaia din finalul sezonului trecut cu cei de la Maccabi Haifa, Antonio Sefer a prins ieri numai 16 minute pe teren, schimbându-l pe polonezul Klimala.

Jucase foarte bine cu Petah-Tikva

Antrenorul Elyaniv Felix Barda l-a remarcat pe fostul rapidist în cantonamentul din Polonia și a declarat că îl așteaptă cu răbdare să se acomodeze mai repede și mai bine, dat fiind că în Israel e altă țară, altă limbă, altă mâncare și altă mentalitate. Înaintea stagiului de pregătire, Sefer a jucat foarte bine în amicalul cu Hapoel Petah-Tikva, s-a implicat în joc și a fost încurahat de antrenor și de fani.

„Randamentul lui Sefer e în scădere"

Problema este că pe postul său, după venirea lui Guy Badash, un stângaci foarte tehnic, s-a mai transferat o extremă, suedezul Kristoffer Paul Petersen și de-atunci, spun sursele GSP, randamentul lui Antonio a scăzut, calitatea paselor sale suferă și nu mai e nici la fel de concentrat în teren (aseară a fost introdus la scorul de 1-5). "Antrenorul Elyaniv Barda știe că Sefer are talent, dar mai trebuie să lucreze, Momentan, n-are șanse să joace titular la Hapoel Beer-Sheva", dezvăluie presa locală.

500.000de euro a costat-o pe Hapoel Beer-Sheva transferul lui Antonio Sefer de la Rapid. Acesta a semnat un contract de 4 ani și va încasa un salariu lunar de 30.000 de euro.

240 de milioane de euro până în 2027! O nouă vedetă ofertată din Arabia Saudită

Dennis Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zetanu
zetanu  •  21 Iulie 2023, 20:47
Postat de emil1986 pe 21 Iulie 2023, 17:48

Sefer, ca și Rareș Ilie, e o mare gloabă. Nu va juca niciodată titular o echipă dintr-un campionat, poate, puțin mai mai valoros ca al nostru.

Sa vezi gloabe la echipa aia din 4 consoane din Mogosoaia.. Tavi “tatuaj pe manutele osoase” Popescu, Florynel “permis de Ucraina” Coman, Darius “plang si aolesc pe teren” Olaru, numa’ gloabe “premium”.

emil1986
emil1986  •  21 Iulie 2023, 17:48

Sefer, ca și Rareș Ilie, e o mare gloabă. Nu va juca niciodată titular o echipă dintr-un campionat, poate, puțin mai mai valoros ca al nostru.

sorine
sorine  •  21 Iulie 2023, 16:37

Hai ca-i tare,de aia Au pierdut cu 1-6 ca nu s-a integrat Sefer! Stati sa vedeti când se va integra,vor câstiga numai der la 5 goluri in sus! Shalom Sabbath!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează