INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMIS

Antrenor român dat afară în această seară, fără explicații: "Îi mulțumim pentru tot!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 20:38

Cosmin Contra (40 de ani) a fost demis în această seară de la Alcorcon din cauza rezultatelor dezamăgitoare din ultima vreme.

" Alcorcon a decis să-i rezilieze contractul antrenorului român Cosmin Contra. Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Contra pentru serviciile sale la formația noastră", se arată într-un comunicat oficial al spaniolilor.

Cu antrenorul român la timonă, formația spaniolă a obținut în nouă meciuri doar două victorii în campionat și trei egaluri. După 9 meciuri în Segunda Divison, Contra lasă echipa la un punct de salvare în Liga Adelante, pe locul 20 din 22, și calificată în șaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
naeconstantin
naeconstantin  •  13 Octombrie 2016, 08:48

Nume mari de antrenori pe cate nu trebuie sa-i ratezi, ANDO,BURSUCUL,LACATUS,STOICHITA,HAGI, REGHE,CONTRA,PITURCA,MOLDOVAN, si sa il uitam pe marele IORDANESCU ,antrenori de evitat REDNIC,MIRIUTA.SUMI.IORDANESCU JUNIOR.LOTI.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  13 Octombrie 2016, 03:31

Segundaaaaaaa... Speranţa tuturor *** ăsta-i nivelul lor. Şi nici măcar acolo nu fac faţă, îi dau ăia afară cu şuturi în prea stimabilul şi mult onorabilul lor cúr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Octombrie 2016, 01:09

Si-a cam incheaiat cariera de antrenor in secunda division Ii mai ramine o sansa in liga a treia de acolo sau la noi in liga 1 !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează