INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Antrenorul lui Anderlecht, despre Stanciu: "Mai are multe de făcut"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 12:42

Nicolae Stanciu a reușit să marcheze ieri cel de-al doilea gol consecutiv pentru Anderlecht în campionat, însă evoluția sa a fost umbrită de eliminarea din minutul 59. 

Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht, a comentat după meci evoluția lui Stanciu:

"Primul cartonaș galben a fost sever, dar atunci iei în calcul, în mod natural, riscul de a-l primi și pe al doilea. Chiar dacă nu a fost penalty, mi se pare totuși dur să-i acorzi al doilea cartonaș galben la faza aceea.

Stanciu a marcat pentru al doilea meci consecutiv, vedem că începe să joace la nivelul său, dar încă mai are multe de făcut. El este tânăr și are nevoie de timp pentru a se obișnui cu jocul fizic al Belgiei. Este nevoie de încă mai multe goluri", a spus Weiler după meciul câștigat de Anderlecht pe terenul lui Kortrijk, scor 3-1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  05 Decembrie 2016, 18:32
Postat de observator_federal pe 05 Decembrie 2016, 14:17

Induiosator, cred ca suporterii Anderlecht au lacrimi in ochi si (citez din titlu unui articol din GSP) scandeaza numele lui Stanciu!

Prostovane, suporterii chiar ii scandeaza numele meci de meci, doar presa aservita de tip neocomunist inventeaza articole denigratoare impotriva a tot ce are aceasta tara mai valoros propagand in schimb nonvaloare( fcdb) si mitocania( sumudica)

observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2016, 14:17

Induiosator, cred ca suporterii Anderlecht au lacrimi in ochi si (citez din titlu unui articol din GSP) scandeaza numele lui Stanciu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează