INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Antrenorul lui Anderlecht îl atacă pe Stanciu? ”Fotbaliști incapabili să înțeleagă o schemă tactică” 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 09:34

Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, a declarat în Sport/Foot Magazine: "Înainte să faci un transfer, descoperă dacă băiatul e inteligent fotbalistic și dacă rezistă emoțional".

Subiectul Nicolae Stanciu nu se oprește, se discută aproape zilnic în Belgia. Chiar și când nu i se rostește numele, tot despre el este vorba.  Hein Vanhaezebrouck s-a supărat când a citit interviul "tricolorului" în cotidianul La Derniere Heure, o răbufnire a nemulțumirii, a frustrării sale. Și antrenorul i-a replicat la prima conferință: "Stanciu ar face mai bine să se privească în oglindă". 

Iar acum, într-o discuție cu Sport/Foot Magazine, la el a făcut aluzie, cred jurnaliștii valoni. "Când ai tricoul lui Anderlecht, și la orice echipă, uneori se poate întâmpla să fii rezervă, însă acest lucru ar trebui să te motiveze. Intri pe teren și faci diferența", a declarat Vanhaezebrouck, care a tăiat apoi cu o lamă ascuțită: "Am văzut jucători extrem de talentați cu mingea la picior, însă incapabili să înțeleagă o schemă tactică. Înainte să faci un transfer, descoperă dacă băiatul e inteligent fotbalistic și dacă rezistă emoțional".

Tehnicianul mai spune ceva important: "Nu doar calitățile fotbalistice pure contează. Puneți și alte întrebări asupra lui. Ce viață are? Care e atitudinea lui? Ce îl motivează? Știu însă că un impresar nu îți va spune niciodată totul". 

2017 10 30t175345z 1130095374 rc15a0254b80 rtrmadp 3 soccer champions psg adl preview
FOTO: Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht

29,4este media minutelor jucate pe meci de Nicolae Stanciu în acest campionat

1 gol și două pase decisive a reușit numărul 10 alb-violet în ProLeague 2017-2018 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
weissburgund
weissburgund  •  16 Noiembrie 2017, 17:55

Ce schema tactica sa inteleaga nefericitul ala? Ala a zis prima data mama cand avea 14 ani si a reusit sa termine clasa I.

demolarii
demolarii  •  16 Noiembrie 2017, 13:04

Sper că și patroni din Romania să citească interviul....

baddog2
baddog2  •  16 Noiembrie 2017, 12:44
Postat de catalynn2 pe 16 Noiembrie 2017, 11:36

Poate citește si alde Contra, sunt satul sa tot il vad pe caraghiosul asta la Nationala. Sper sa isi găsescă un transfer in China si sa nu mai auzim vreodată de el!

Eu mă gândeam că poate îl i.a pe Predescu de la CSA.Chiar nu înțeleg ce ai cu omul,am mai zis la cat a jucat chiar are cifre bune ținând cont de fisa postului.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează