INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Antrenorul lui Osmanlispor i-a făcut vânt afară lui Rusescu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 18:58

Irfan Buz, antrenorul lui Osmanlispor, a recunoscut că nu se mai bazează pe serviciile lui Raul Rusescu, 29 de ani.

"O să vină jucători foarte importanți, o să ne întărim bine. Avem câteva transferuri pe listă, dar aceasta este definitivă. Noi nu ne mai gândim să îi folosim pe Raul Rusescu sau Cheick Diabate", a spus Irfan Buz.

Raul Rusescu va rămâne liber de contract în această iarnă, iar una dintre destinațiile probabile ar putea fi chiar fosta lui echipă, FCSB.

Roș-albaștrii ar avea nevoie de un atacant, după ce Harlem Gnohere a primit o suspendare de 3 etape și va rata cele mai importante derby-uri, iar Denis Alibec e într-o formă dezastruoasă.

2.000.000 €e cota de piață a lui Rusescu, conform transfermarkt.de

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  22 Decembrie 2017, 12:47

Ce să facă FCSB cu murătura asta ? la fel și alt leșinat guraliv, pe nume Torje ! Ăștia doi cu greu ar putea prinde un loc la cele mai slabe echipe din liga națională și care se încumetă să transfere acești păcălici ai fotbalului nu trebuie să le dea salarii mai mari decât celorlalți jucători, pentru că n-au valoare și asta se vede din cosmos !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează