INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - EUPEN 1-0

ANTWERP - EUPEN 1-0 // Ladislau Boloni is on fire! Echipa românului a urcat pe locul 2 în Belgia, după a patra victorie în cinci meciuri

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 22:16

Royal Antwerp, formația lui Ladislau Boloni, a câștigat in-extremis cu Eupen, scor 1-0, în etapa a 19-a din campionatul Belgiei.  

Deși înfrunta o echipă din jumătatea inferioară a clasamentului, Antwerp n-a avut cel mai facil meci și a reușit golul victoriei abia în minutul 80, când Rafaelov a înscris superb, din lovitură liberă.

Antwerp a bifat astfel cea de-a patra victorie în ultimele 5 meciuri, revirimentul echipei începând exact în momentul în care se zvonea că postul antrenorului român ar fi în pericol.   

Victoria de azi o propulsează pe Royal Antwerp până pe locul secund în Belgia. Trupa lui Boloni are 37 de puncte și e la cinci lungimi de liderul FC Bruges, care are însă două meciuri în minus. Până la finalul etapei, Antwerp ar putea fi depășită de Gent, care are 35 de puncte și un meci mai puțin.  

Vezi și: 

Genclerbirligi - Goztepe 3-1 // VIDEO Bogdan Stancu, „dublă” de senzație, cu gol din foarfecă! E pe primul loc în topul marcatorilor din Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  15 Decembrie 2019, 10:59

Era un moment bun sa il punem la nationala. Pentru 50-100.000 i-ar fi dat drumul sefii de la Antwerp acum o luna. Dar noi ne invartim numai in tre Radoi, Gica Hagi, Petrescu, atat stim. Pe Boloni si Mircea Lucescu, care au jucat zeci de meciuri in cupele europene (nu doar 5 victorii ca Petrescu) nu-i baga nimeni in seama

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  15 Decembrie 2019, 01:51

Si cand te gandesti ca acum o luna fanii Antwerpului urlau ca Loti e un pensionar care nu mai are ce sa faca la echipa... mai bine sa-si inghita limbile ascutite!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează