INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANTWERP - STANDARD 1-1 // Bölöni, extrem de supărat după duelul cu Răzvan Marin: "Munca noastră a fost călcată în picioare. VAR ia o decizie la 500 de kilometri de teren"

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 11:14

Antwerp a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege. Loți Boloni a protestat după ce asistentul video i-a refuzat un penalty și a acordat adversarilor un gol, deși tușierul indicase ofsaid.

Un meci special pentru Loți Bölöni, împotriva lui Standard. El e ultimul antrenor care a cucerit un titlu cu echipa din Liège, în 2009. Iar Michel Preud'homme, adversarul său de vineri, e penultimul (2008). Voia neapărat să câștige. Și pentru a rămâne cât mai sus în lupta pentru play-off.

"VAR nu clarifică lucrurile"

Asistentul video nu l-a ajutat chiar deloc. În minutul 62, la 0-0, nici arbitrul Smet, nici VAR nu au văzut că Bolingi a fost trântit în careu. Jocul a continuat, iar Lamkel Ze a fost eliminat pentru al doilea "galben" în două minute, Antwerp jucând o jumătate de oră în inferioritate. Atunci a fost cel mai important moment al partidei. Nu a fost singurul.

Standard a deschis scorul (74), deși asistentul indicase ofsaid. Văzând reluările, Video Assistant Referee a acordat golul. Corect. Numai că antrenorul lui Antwerp protestează. "Munca noastră a fost călcată în picioare. VAR nu clarifică lucrurile, ar trebui să ajute arbitrii și nu o face", a tunat el la conferință.

"Există doi arbitri astăzi: unul pe teren și altul la cinci sute de kilometri, cu zeci de camere. Dar ultimul nu ține cont că, atunci când un asistent ridică steagul, jucătorii sunt influențați. Ai mei se opriseră, pentru că au văzut steagul sus. Și asta m-a enervat".

"Așteptam și noi un mic cadou"

Bölöni nu s-a oprit, continuând sarcastic: "Nu spun ce spun doar pentru că noi am primit acest gol. Totuși, când i s-a dat golul lui Standard, am crezut că suntem pe 6 decembrie (n.r. Sfântul Nicolae). Noi avem aceleași culori, alb și roșu, așa că așteptam un mic cadou la rândul nostru, dacă lor li s-a făcut unul. N-a fost cazul. La noi, Bolingi a fost dat jos în careu și nu s-a întâmplat nimic". 

"VAR... Să-mi explice cineva. Fac cinste! Sincer, nu înțeleg nimic. Au fost prea multe lucruri extrasportive în acest meci și nu mi-au plăcut"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

"Mi-am dat seama imediat că nu a fost ofsaid și golul nostru a fost valabil. VAR a luat o decizie bună. Dacă Antwerp ar fi marcat un gol identic, domnul Bölöni n-ar mai fi zis nimic"Răzvan Marin, jucător Standard

Îmbrățișat de Loți

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Standard. Activ în atac, atent în faza defensivă, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a oferit echilibru echipei sale. La sfârșit, Loți Bölöni l-a îmbrățișat. 

6a fost nota primită de Răzvan Marin, integralist vineri seară, la Standard

Lucescu, prezent la meci

Un oaspete neașteptat pe Bosuilstadion: Mircea Lucescu. "Icoana fotbalului românesc", cum îl numește Gazet van Antwerpen, a venit în Belgia să-l vadă jucând pe Sinan Bolat, goalkeeperul titular al lui Antwerp și al naționalei Turciei. Bolat, 30 de ani, a apărat în ultimele cinci meciuri ale "ienicerilor", și Luce speră să-l poată folosi și în martie, la partidele cu Albania și Moldova, din preliminariile CE 2020

Vezi și:

Alexandru Mățel revine în Liga 1 » A rupt contractul cu Dinamo Zagreb și confirmă negocierile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  27 Ianuarie 2019, 04:37
Postat de star_bucuresti pe 26 Ianuarie 2019, 12:24

aveau aia de la viitorul un singur jucator capabil si fix pe ala nu l-a luat Steaua. si aia care nu se pricepeau la fotbal au vazut ca mrin este singurul jucator bun de la viitorul. oricum Steaua s sters pe jos pe unde a prins-o cu standard liege,dar totusi.

Doar nu era nebun Petre Marin sa-si lase copilul pe mana ciobandantului!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Ianuarie 2019, 15:58
Postat de star_bucuresti pe 26 Ianuarie 2019, 12:24

aveau aia de la viitorul un singur jucator capabil si fix pe ala nu l-a luat Steaua. si aia care nu se pricepeau la fotbal au vazut ca mrin este singurul jucator bun de la viitorul. oricum Steaua s sters pe jos pe unde a prins-o cu standard liege,dar totusi.

n-a vrut sa vina la Steaua... daca vroia sa vina , venea.

knuty
knuty  •  26 Ianuarie 2019, 14:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează