INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Antwerp - Standard 2-2 // Bölöni și umorul său ciudat, după ultimul egal: „Trebuie să bat jucătorii cu bățul ca să înțeleagă? Dar apoi o să-mi bat și nevasta și vreau să evit asta”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 10:48

Ladislau Bölöni nu a apreciat că, după ce a condus cu 2-0, Antwerp a fost egalată de Standard Liege  în urma a două centrări la care fundașii săi n-au avut reacție. 

Cu o victorie în fața lui Standard, fosta sa echipă în Belgia, Loți Bölöni ar fi revenit pe locul 3, la doar un punct în spatele adversarei de duminică. Antwerp a condus cu 2-0 și părea că va învinge. Totuși, după două centrări în careu (una din dreapta, una din stânga), a fost egalată. 

2-2, al doilea egal în șir al formației flamande. Alt motiv de enervare pentru antrenor, care a primit cartonașul galben în minutul 30, după ce s-a certat cu arbitrii și cu antrenorii rivali. 

„Pot să le explic cu afecțiune”

„Am luat deja șapte sau opt goluri după asemenea centrări din flancuri. Am discutat cu jucătorii, le-am arătat imagini, am lucrat la antrenamente. Nu e ușor să corectezi aceste erori, dar încercăm. Pot continua să le explic totul cu afecțiune băieților mei", a declarat Bölöni la conferință.  

"Poate fi riscant pentru mine" 

A completat cu umorul său atât de special: „A doua variantă ar fi să iau un băț și să încep să-mi bat jucătorii, poate că astfel vor înțelege care sunt datoriile lor. Să procedez așa? Poate fi riscant pentru mine. În curând, voi ajunge să bat pe toată lumea. Și pe soția mea, când ajung acasă. Vreau să evit asta”. 

4este locul ocupat de Loți Bölöni cu Antwerp în Jupiler League, 17 puncte

4 egaluriare Bölöni ca antrenor al lui Antwerp în 7 meciuri directe cu Standard, echipa cu care a cucerit titlul în Belgia în 2009 (două victorii și un eșec)

Refaelov și Mbokani s-au certat pe minge la penalty: "E jenant" 

Episod surprinzător la Antwerp. În minutul 23, la 0-0, Refaelov a obținut un penalty și a vrut să-l execute tot el. Însă și Mbokani voia să bată. 

Antwerp - Standard 2-2 // Bölöni și umorul său ciudat, după ultimul egal: „Trebuie să bat jucătorii cu bățul ca să înțeleagă? Dar apoi o să-mi bat și nevasta și vreau să evit asta”

Amândoi erau la punctul de la 11 metri, în spatele mingii. Niciunul nu ceda. Bölöni se agita pe margine. "Avem doi jucători care trag loviturile de pedeapsă. Mbokani și Refaelov. I-am lăsat pe ei să decidă. Șutează cel care se simte mai bine", a explicat Loți. "Recunosc, a fost un moment jenant". 

Până la urmă, Mbokani a fost luat de colegi din careu. Atacantul congolez nu s-a bucurat la gol. Dar el a făcut 2-0 după pauză. Antrenorul mai are un motiv de supărare. S-a accidentat Defour, unul dintre cei mai buni și experimentați jucători ai săi. O leziune musculară: "Cred că va sta șase săptămâni". 
 

Vezi și:

Alarmă pentru națională! Claudiu Keșeru s-a accidentat în Bulgaria, chiar înainte de Feroe și Norvegia 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează