INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Anunț categoric: „Aventura lui Ionuț Radu la Genoa s-a încheiat!” » Ce urmează pentru portarul român

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 19:47

Agentul lui Ionuț Radu, Oscar Damiani, a discutat azi, la Milano, despre viitorul portarului român: ”Avem multe oferte din Italia și din străinătate, dar Inter nu vrea să-l vândă”.

Impresarii lui Ionuț Radu au făcut azi o nouă vizită la sediul lui Inter și au discutat despre viitorul portarului român, trecut pe banca de rezerve după venirea lui Perin și a antrenorului Nicola, și au anunțat că până la finele lunii încearcă să-i obțină transferul. 

"E dorința lui să plece. Vom decide în zilele următoare unde va merge, sunt multe echipe care-l vor acum, din Italia, dar mai ales din străinătate. Inter nu dorește să-l cedeze și vom evalua împreună ce este mai bine pentru băiat.

Suntem foarte nemulțumiți de toată această poveste, e un lucru pe care nu-l merita și la care nu ne așteptam deloc. Nu discut despre chestiunile tehnice, dar aventura la Genoa s-a încheiat!", a declarat agentul Oscar Damiani.

EXCLUSIV Ladislau Boloni, dezvăluiri în PREMIERĂ: „Vreau să-l iau pe Răzvan Marin, am încercat și cu Radu și Pușcaș” + e nemilos cu Florinel Coman!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dan.13
dan.13  •  15 Ianuarie 2020, 13:52

Genoa e o echipa care prin traditie are aparare dezastruoasa, e echipa care a incasat cele mai multe goluri deceniul trecut in Serie A! Totusi, Perin s-a remarcat la ei. Nu mai judecati un portar doar uitandu-va pe flash score si vazand ca a luat 3 sau 4 goluri... mai ales daca in fata portarului aluia sunt niste fundasi incapabili si un antrenor mediocru. Acum, problema pentru acest sezon la Genoa clar nu era portarul, Radu are interventii bune si chiar daca ia cateva goluri pe care un portar de top le-ar putea preveni, majoritatea sunt imparabile, dupa erori grave din defensiva. Mai bine luau un fundas decent sau un atacant ca nu poti sa depinzi numai pe Pandev la varsta lui. Genoa e in relatii bune cu Juve si il foloseste pe Perin acum ca sa-i creasca cota si sa-l poate vinde la vara. Asta e singura explicatie. Altfel, e de neconceput acest transfer. Un jucator care nu a mai evoluat intr-un meci oficial de nu stiu cand, a picat examenul medical cand sa se transfere la Benfica... vine si il inlocuieste din prima pe portarul titular care, sa fim seriosi, are meciuri in picioare si *** evolutii pozitive. Ce ma impresioneaza cel mai mult la Radu e jocul de picior, are degajari extrem de precise, e un portar modern si cu atitudine. Va ajunge departe, dar are nevoie de meciuri. Nu e de Inter inca, mai are mult de lucru pana sa-l pensioneze pe Handanovic, dar e pe drumul cel bun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Ianuarie 2020, 07:36

Hate-rii de pe aici ma amuza de-a dreptul .Cred ca ar trebui sa nu-si mai taie unghia de la unul din degetele aratatoare fiindca presimt ca in curand vor aves nevoie de ea pentru a si-o baga în gât .

mehighms
mehighms  •  15 Ianuarie 2020, 06:38
Postat de Geani Muraru pe 14 Ianuarie 2020, 23:18

Ajunge la cosul de gunoi al fotbalului. Un fotbalist cu gura mare si fara talent e condamnat sa dispara din viata sportiva. Daca nu s-a impus la Genoa unde a avut nenumarate *** de a dovedi ca e un portar de calitate v-a ajunge pe la echipe gen Voluntari sau Chiajna ca doar cei de la Inter nu-i vor mai da multa atentie. RIP Radule

bravo ma talentatule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează