INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anunțul de ultimă oră al arabilor » Destinație surpriză pentru Sînmărtean și Szukala

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 19:57

Lucian Sînmărtean și Lukasz Szukala au intrat în dizgrația arabilor de la Al-Ittihad și par să-și fi găsit deja un nou angajament foarte aproape de România, deși au fost doriți și de Steaua.

Ediția arabă a portalului Eurosport a anunțat că cei doi fotbaliști au primit acceptul lui Al-Ittihad de a pleca și vor semna în următoarele zile cu Litex Loveci, formația din Bulgaria pe care a preluat-o Laurențiu Reghecampf.

Soarta celor doi jucători a fost stabilită în momentul în care la cîrma lui Al-Ittihad a venit Ladislau Boloni care l-a înlocuit pe Victor Pițurcă. Primul a decis că Sînmărtean și Szukala nu intră în planurile sale de viitor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
magura
magura  •  12 August 2015, 16:31

Ce "jucatori valorosi"... :))) Atat de "valorosi" ca au ajuns sa joace in Bulgaria... :))))))))))))) Tot in Bulgaria se afla un alt "antrenor valoros"... Reghepraf... :)))))

theodoric
theodoric  •  12 August 2015, 08:37
Postat de John Milne pe 11 August 2015, 21:20

Fac pariu ca este minciuna "stirea" asta . Nu cred ca Bulgarii au bani pt cei doi . Ziare balkanice .......

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  12 August 2015, 07:45

Mai mare rușinea daca pana si *** ne-au luat-o înainte ... Daca Keseru, Sanmnartean si Szukala ajungeau chiar si prn liga a 3-a in Germania tot era mai acceptabil decât Bulgaria.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close